BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK çekileceği tarihi açıkladı----

PKK çekileceği tarihi açıkladı

PKK çekileceği tarihi açıkladı
25 Nisan 2013 - 15:38 www.finansgundem.com

PKK terör örgütünün Kandil lideri Murat Karayılan Kandil'de basın toplantısı düzenledi

Murat Karayılan Kandil’de düzenlediği toplantıda PKK’lıların 8 Mayıs tarihinde sınır dışına çekilmeye başlayacaklarını açıkladı. Karayılan çekilmenin silahlı mı silahsız mı olacağına da açıklık getirdi.
İşte Karayılan'ın açıklamasından çarpıcı detaylar...

Uzun süredir merakla beklenen açıklama Kandil Dağı’nda düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.
PKK elebaşlarından Murat Karayılan Kandil’deki toplantıya Öcalan’ın TIME 100 listesindeki profilini yazan Sinn Fein lideri Gerry Adams’a teşekkür ederek başladı.
ÇEKİLME SİLAHLI OLACAK, OPERASYON OLURSA DURACAK
PKK’lıların 8 Mayıs tarihinden itibaren silahlarıyla birlikte sınır dışına çıkmaya başlayacaklarını söyleyen Karayılan, herhangi bir operasyon durumunda meşru müdafaa haklarını kullanacaklarını ve çekilmenin derhal duracağını belirtti.
YENİ ANAYASA TALEBİ
Karayılan sürecin ikinci aşamasının ise yeni bir anayasa yazımı olduğunu vurgularken herkesin kendisini ifade edebildiği, kendisini bulduğu bir anayasanın zorunluluğuna işaret etti.
SON AŞAMA SİLAHSIZLANMA
Murat Karayılan bu sürecin de gerçekleşmesi halinde üçüncü ve son aşama olan silahsızlanma döneminin başlayacağını açıkladı.
Karayılan açıklama öncesinde toplantının gecikmesi nedeniyle gazetecilerden özür diledi. İki sefer güvenlik nedeniyle toplantının yapılacağı yerin değiştirildiğini bu nedene toplantının geç başladığını açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)