BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK Arınç'ın bacanağı zannetti ----

PKK Arınç'ın bacanağı zannetti

PKK Arınç'ın bacanağı zannetti
14 Temmuz 2013 - 15:38 www.finansgundem.com

PKK, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde kalekol inşaatının müteahhitliğini yapan Mehmet Elbey'i kaçırdı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde kalekol inşaatının müteahhitliğini yapan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bacanağı olduğu ileri sürülen Ali Elbey ile kardeşi Mehmet Elbey'in başında bulunduğu şantiye dün akşam PKK'lı teröristlerce basıldı. Mehmet Elbey'i kaçıran teröristler serbest bırakılması karşılığında 15 milyon lira fidye istedi. Arınç'ın basın danışmanı ise, Elbey'in Arınç ile akrabalık ilişkisinin bulunmadığını ifade etti.
Olay Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Arınç'ın eşi Münevver Arınç'ın kız kardeşiyle evli olduğu iddia edilen Ali Elbey, inşaat şantiyesinden kısa süreliğine ayrıldığı sırada, yaklaşık 10 kişi oldukları öğrenilen silahlı teröristler, şantiyeyi bastı. İnşaatta çalışan işçileri kısa süreliğine esir alan PKK'lılar, bacanak Ali Elbey'in kardeşi Mehmet Elbey'i zorla şantiyeden çıkardı. İşçileri serbest bırakan PKK'lılar, Elbey'i yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı. Olayın öğrenilmesinin ardından kalekol inşaatının bulunduğu bölgeye çok sayıda askeri birlik sevk edildi. Ancak yapılan arama çalışmalarına rağmen PKK'lıların izine rastlanamadı.
PKK'lı teröristler, istihbarat birimlerinin dinlediği telsiz konuşmalarında kaçırılan kişinin Bülent Arınç'ın bacanağının kardeşi olduğunu bildiklerini ve 15 milyon TL fidye verilmesi halinde Mehmet Elbey'in serbest bırakılacağını söyledi.
Kaçırılan Elbey'in serbest bırakılması için Arınç'ın dışında BDP'li bölge milletvekilleri de devreye girdi.
 
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk14 Temmuz 2013 21:57

    PKK sadece dağdan indi şehre ve adam toplayıp eğitiliyor.Amaç 100 000'e ulaşıp halk savası başlatmak.

  • :)14 Temmuz 2013 21:37

    dostluk-kardeşlik-birlik-beraberlik laflarını yıllardır tum turk devletleri duymuş, ama topraklarını hem şerefli onurlu kanı ile sulamıştır..Türk tarihi böyle de ben değil. ecnebi hep birilerini maşa kullanır, par aile satın alır bize düşman eder... ama bu yavşak pkk lıarla barış yapıldı diye, milleti kandıranlar hangi tarafda onu anlamışdeğilim hala.. düşman =düşmandır. düşmandan dost olmaz... tek yol teslim olsunlar... başka yol yok.

  • mtr14 Temmuz 2013 19:46

    bacanağını ne yapıcaksınız siz yahu alın bunu götürün zaten ağlamaktan başka birşey yapmıyoor

  • ahmet14 Temmuz 2013 17:33

    pkknın yapamadını siz hükümet olarak yaptınız bu ülkeyi gercekten böldünüz

  • Ziya14 Temmuz 2013 15:56

    PKK hani çekilmişti.. Bırakın bu tiyatroyu, PKK kesinlikle çekilmez, halkı kandırmayın