BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPiyasalar Yellen'i izleyecek----

Piyasalar Yellen'i izleyecek

Piyasalar Yellen'i izleyecek
15 Temmuz 2014 - 08:19 www.finansgundem.com

Uluslararası piyasalarda dikkatler Fesd Başkanı Janet Yellen'ın kanun koyuculara yapacağı konuşmaya çevrildi

Asya hisse senetleri, Fed Başkanı Janet Yellen'ın ABD'li kanun koyuculara yapacağı konuşma öncesi, Japonya Merkez Bankası'nın (BOJ) para politikasında değişikliğe gitmemesi ile birlikte değer kazandı ve bölge hisse senetlerinin gösterge endeksi bir haftanın en yüksek seviyesine yöneldi. Mısır yeniden düşmeye başlarken, Güney Kore ve endonezya para birimleri zayıfladı.

MSCI Asya Pasifik Endeksi Tokyo saati ile 12:59'da yüzde 0.4 yukarıda seyrediyordu. Hong Kong'da Hang Seng Endeksi, Çin'de kredi ve doğrudan yabancı yatırım verilerimin beklentileri aşmasının ardından yüzde 0.5 yükseldi. Standard & Poor’s 500 (S&P 500) endeks vadeli kontratları, spot endeksin yüzde 0.5'lik çıkışının ardından fazla değişmedi. Mısır vadeli kontratları, dün dört yılın en düşük seviyesinden sıçramasının ardından değer kaybetti. Kore para birimi won dolar karşısında beş haftanın en düşük seviyesine indi ve Endonezya rupisi düşüşünü üçüncü güne taşıdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)