BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPınarbaşı Belediyesi'ne kayyum atandı----

Pınarbaşı Belediyesi'ne kayyum atandı

Pınarbaşı Belediyesi'ne kayyum atandı
08 Nisan 2024 - 13:16 www.finansgundem.com

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yapılan seçimlerin iptal edilmesi üzerine, seçimlere kadar Vali Yardımcısı Ömer Tekeş belediye başkanlığına atandı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kazandığı Kayseri-Pınarbaşı’ndaki seçimler Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) itirazları sonucunda iptal edildi.

Pınarbaşı’da 2 Haziran tarihinde yapılacak belediye başkanı seçimlerine kadar CHP’den o süre zarfında kayyum atanması talep edilmişti. Kayyum atanması konusunda değerlendirmeler yapan yetkililer, kararı açıkladı. Kayseri Valiliği Pınarbaşı ilçesine seçimin tekrarlanacağı tarih olan 2 Haziran’a kadar kayyum atanması gerektiğine karar kıldı.

Valilik tarafından yapılan duyuruda "31 Mart 2024 tarihinde ilimiz Pınarbaşı ilçesinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek 02 Haziran 2024 tarihinde yenilenmesine karar verilmiştir. Pınarbaşı Belediye Başkanlığına, seçimlerin yenileneceği tarih olan 02 Haziran 2024 tarihine kadar Valilik Makamının oluru ile Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirilmiştir" denildi. 

ÖMER TEKEŞ KİMDİR?

Ömer Tekeş, 1991 yılında Elazığ ilinde doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Elazığ ilinde tamamladı. 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Gençlik lideri olarak görev aldı. Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik görevlerinde bulundu. Mezun olduktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başlayan Kaymakamımız Gençlik ve Spor, Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairelerinde görev yaptı.

YSK, iki ilçede seçimlerin tekrarlanması kararını iptal etti!

 

Siverek'te seçimin yenilenmesine karar verildi

 

YSK, 2 ilçede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)