BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPFDK'dan Ümraniyesporlu Allyson'a ceza----

PFDK'dan Ümraniyesporlu Allyson'a ceza

PFDK'dan Ümraniyesporlu Allyson'a ceza
10 Ocak 2023 - 17:36 www.finansgundem.com

PFDK tarafından HangiKredi Ümraniyespor futbolcusu Allyson'a 2 maç, Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Groenendijk'e de 1 maç men cezası verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile oynanan maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle HangiKredi Ümraniyespor futbolcusu Allyson'a 2 maç men ve 17 bin 350 lira para cezası verildiğini açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK), ligde Fenerbahçe ile oynanan maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk'e 1 maç men ve 26 bin lira, Antalyaspor Kulübü yöneticisi Emrah Çelik'e 26 bin lira para cezası uygulandığı da aktarıldı.

Yukatel Kayserispor'a 450 bin, Fenerbahçe'ye 156 bin, MKE Ankaragücü'ne de 100 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

PFDK, 7 Süper Lig kulübüne ceza verdi

 

Süper Lig'den 8 kulüp PFDK'ye sevk edildi

 

PFDK'dan Marius Sumudica'ya 1 maç men cezası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)