BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol kazançlarını genişletti----

Petrol kazançlarını genişletti

Petrol kazançlarını genişletti
06 Nisan 2016 - 23:39 www.finansgundem.com

Petrol fiyatları, ABD petrol stoklarının 80 yılı aşkın sürenin en yüksek seviyesinden düşmesiyle kazançlarını genişletti

Petrol fiyatları, ABD petrol stoklarının 80 yılı aşkın sürenin en yüksek seviyesinden düşmesiyle kazançlarını genişletti.

Petrol vadelileri New York'ta yüzde 5.4 kadar yükseldi. Petrol stokları geçtiğimiz hafta 4.94 milyon azaldı. Rafineriler üretim ve ithalatın azalmasıyla üç ayın en fazla petrolünü işledi.

Petrol fiyatları, Kuveyt'in üretimi dondurma kararının İran olmadan da alınabileceğini söylemesinin ardındand yükseldi. Kuveyt OPEC başkanı Nawal al-Fezaia Salı günü, önemli petrol üreticilerinin Doha'da 17 Nisan'daki toplantılarında üretimi dondurmak için anlaşma yapmaktan başka bir seçeneklerinin olmadığını ve bu anlaşma fiyatları yukarı çekebileceğini belirtti.

Mayıs vadeli Batı Teksas petrolü (WTI), Nymex piyasasında, 1.86 dolar yükselerek varil başına 37.75 dolara çıktı. Kontrat Salı günü, önceki iki günde yüzde 6.9 düştükten sonra, yüzde 0.5 yükseldi. Toplam işlem hacmi, 100 günlük ortalamasının yüzde 30 üzerindeydi.

Haziran vadeli Brent petrolü, Londra merkezli ICE Futures Europe piyasasında, 1.97 dolar ya da yüzde 5.2 yükselerek varil başına 39.84 dolara tırmandı. Kontrat Salı günü 18 sent yükselerek 37.87 dolardan kapanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)