BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol fiyatları yükselecek!----

Petrol fiyatları yükselecek!

Petrol fiyatları yükselecek!
08 Ocak 2015 - 07:51 www.finansgundem.com

Goldman Sachs Asset Management'ın eski başkanı Jim O'Neill'a göre petrol fiyatları bu yıl yükselecek

Goldman Sachs Asset Management'ın eski başkanı Jim O'Neill, son aylarda büyük bir düşüş yaşayan petrol fiyatlarının bu yılı yükselişle tamamlayacağına savundu.

Bu beklentisine temel olarak 5 yıl ileri vadeli petrol fiyatlarını temel alan O'Neill, "Petrol fiyatı için iyi bir tahminci olmak için çalışmaya devam ediyorum. Petrol fiyatı için tahmin yapmaya daha birkaç yıl önce başladım, ancak 5 yıl ileri vadeli petrol fiyatına dikkat gösteriyorum. 5 yıl forward fiyat petrol piyasasındaki spekülasyondan spot fiyata göre daha az etkileniyor ve doğru ticari ihtiyaçları daha fazla temsil ediyor. Bu nedenle 5 yıl vadeli fiyat ile spot fiyat farklı yönlerde hareket ettiklerinde bunu not ederim" diye konuştu.

Bu yıla 58 Dolar/varil seviyesinden başlayan Brent petrolü dün 5,5 yıldır ilk kez 50 dolar/varil seviyesinin altını test etti. Şu sıralarda ise 51,38 dolar/varil seviyesinden işlem görüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)