BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPeskov’un eşinin tatildeki tabak kırma görüntüleri olay oldu----

Peskov’un eşinin tatildeki tabak kırma görüntüleri olay oldu

Peskov’un eşinin tatildeki tabak kırma görüntüleri olay oldu
22 Ağustos 2022 - 08:46 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en güvendiği isimlerin başındaki Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ve buz patencisi eşi Tatiana Navka’nın Türkiye tatili gündem oldu. İkilinin savaş sürerken yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışma yarattı.

Bir yapım şirketi sahibi olan 47 yaşındaki Tatiana Navka, geçen hafta eşiyle birlikte Türkiye’ye gelmişti. Özel bir yat kiralayarak tatil yapan Navka, 1.2 milyonu aşkın takipçisiyle eğlendiği bir geceden görüntüleri paylaştı.

Kremlin’in en önemli isimlerinden Dmitriy Peskov’un eşi olan Navka, onlarca tabak kırarken çekilen görüntülerini paylaşırken büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Peskov’un eşi, açık havadaki bir restoranda masadaki tabakları alarak tek tek kırıyor. Navka daha sonra eline aldığı çok sayıda tabağı bir anda yere atarak kırıyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GELDİ

Fakat Navka’nın bu görüntüleri Türkiye’de mi çektiği yoksa bir Yunan adasına mı gittiği ise yeni bir tartışmayı başlattı. Hem Navka hem de Peskov ABD ve AB tarafından Ukrayna savaşı dolayısıyla yaptırım uygulanan kişiler arasında.

Yaptırımlar sebebiyle Navka ve Peskov’un Türkiye’de “taverna” benzeri bir yere gittiği düşünülürken bazı sosyal medya kullanıcıları, “Savaş devam ederken Putin’in sözcüsü ve eşinin böyle zor zamanlarda parti yaptığı görüntüleri paylaşmasına inanamıyorum” diye yorum yaptı.

'BU TAMAMEN UTANÇ VERİCİ'

Sözcü'nün haberine göre Navka’nın çok daha mütevazı davranması gerektiğini belirten bazı kullanıcılar, “Bu hiç uygun değil” dedi. Bir kullanıcı, “Bu tamamen utanç verici ve ülkelerini ve vatandaşlarını ne kadar sevdiklerini gösteriyor” diye konuştu.

Navka, “Savaşta sadece Ukraynalılar ölmüyor, Rus askerler de ölüyor ya da yakalanıyor. Sadece bir dakika kendinizi savaşta yaşamını yitiren bir askerin annesi yerine koyun ve bu görüntüleri gördüğünüzü düşünün” dedi.

YUNANİSTAN'DA MI TÜRKİYE'DE Mİ?

Navka’nın bu görüntüleri Yunanistan’da mı yoksa Türkiye’de mi çektiğine dair resmi açıklama gelmedi.

Twitter’da 400 binden fazla takipçisi olan Julia Ioffe isimli gazeteci de, “Görünüşe göre Peskov’un eşi Tatiana Navka Yunanistan’da parti yapıyor. Eşi Rusya’nın Ukrayna işgalini haklı çıkarmaya çalışmasını sürdürürken Avrupa’ya tatile gidebildiğini bilmiyordum” yorumunu yaptı.

Putin'in sözcüsü Bodrum kıyılarında tatil yapıyor

Peskov: Putin ile Schröder Kuzey Akım 2 projesini görüştü

Peskov: Kuzey Akım'da yaşanan sorunların nedeni yaptırımlar

Peskov'dan Rus tahılı açıklaması: Dünya pazarına çıkışına engel var

Peskov: Batı, Ukrayna üzerine bahis oynuyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)