BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeskov: Putin herkesle görüşmeye hazır----

Peskov: Putin herkesle görüşmeye hazır

Peskov: Putin herkesle görüşmeye hazır
04 Şubat 2022 - 15:17 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, olası Putin ve Zelenskiy görüşmesi ile ilgili "Putin, gerekirse herkesle görüşmeye hazır olduğunu söylüyor ancak görüşme sonucunun ne olabileceği ve neyin tartışılacağı konusunda anlayışa ihtiyaç var" dedi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Zelenskiy'in Türkiye'de görüşmesi ihtimalini değerlendirdi. Peskov, "Bu konuda, herhangi bir anlayış yok. Bu nedenle, bu konuda istişare henüz yapılmadı" dedi. "Kimsenin görüşme imkanını reddetmediğini" belirten Peskov, şunları ekledi:

Putin, gerekirse herkesle görüşmeye hazır olduğunu söylüyor. Ancak bunun için görüşme sonucunun ne olabileceği ve neyin tartışılacağı konusunda anlayışa ihtiyaç var. Şimdilik böyle bir anlayış yok.

Peskov, Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin öncelikli olduğunu vurguladı.

'Normandiya Formatı zirvesi için anlaşmalar uygulanmalı'

Ukrayna'nın doğusu meselesine ilişkin Normandiya Formatı (Rusya, Ukrayna, Almanya ve Fransa) zirvesinin yapılması ihtimalini de değerlendiren Peskov, bu konudaki zirvelerin sürekli yapılması gerektiğini söyledi. Peskov, "Ancak bunun gerçekleşmesi için yapılan anlaşmaların (Minsk anlaşmaları) uygulanması gerekiyor" dedi.

'Rusya güvenlikle ilgili yanıtları basına sızdırmaz'

ABD'nin, Rusya'yı güvenlik garantileri ile ilgili yanıtları basına sızdırmakla suçladığına dikkati çeken Peskov, bunu "olumsuz karşıladıklarını" belirtti.

Bunun "imkansız" olduğunu savunan Peskov, "Maalesef, Amerikalı meslektaşlarımız sonradan yanlış olduğu ortaya çıkan konularda sıklıkla emin olabiliyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

Rusya’nın ‘işgal planı’ iddiaları: Kanıtınız nedir?

Erdoğan: Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü destekliyoruz

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)