BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPervasız kumar: İşte bir günlük savaşın Ruslara maliyeti!----

Pervasız kumar: İşte bir günlük savaşın Ruslara maliyeti!

Pervasız kumar: İşte bir günlük savaşın Ruslara maliyeti!
28 Şubat 2022 - 10:21 www.finansgundem.com

Ukrayna saldırısında askeri ilerlemesi yavaşlayan Rusya'nın ekonomisi de günden güne büyük darbe alıyor. Uzmanlara göre Rusya'ya bir günlük savaşın maliyeti 15 milyar sterlin olduğu aktarıldı.


İngiliz istihbaratının başındaki ismin yazdığı 'Pervasız Kumar' başlıklı makalede çarpıcı analizler var.

15 MİLYARLIK SAVAŞ ‘KAZANILAMAZ!’

Ukrayna istihbarat kaynakları, Rusya’nın işgal harekatının Rus ekonomisine günde yaklaşık 15 milyar sterline (yaklaşık 20 milyar dolar) mal olduğunu açıklarken, İngiltere’nin istihbarat servisi MI6’in şefi Richard Moore da, Twitter’da, savaşın Rusya açısından kazanılamaz olduğunu ifade eden bir makale paylaştı. Moore’un “Bana mantıklı geldi” ifadesiyle paylaştığı King's College London Savaş Çalışmaları Bölümü'nden Profesör Lawrence Freedman’ın yazdığı “Pervasız Kumar” başlıklı makalede, komşusunun askeri gücünü ve kararlılığını hafife aldığı için Rus güçlerinin sonuçta Ukrayna'da başarısız olacağı öne sürüldü.

Makalede, Vladimir Putin’in Ukrayna'ya takıntılı hale geldiği ve savaşın Moskova açısından “kazanılamaz” olduğu belirtildi. Öte yandan, Estonya eski savunma bakanı Riho Terras da Kiev'in 10 gün dayanması durumunda Ukrayna'nın savaşı kazanacağını öne sürdü.

Rusya-Ukrayna görüşmesinin hazırlıkları tamamlandı

 

Yaptırımlar Rusya’yı nasıl etkileyecek?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)