BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPereira iddialı konuştu----

Pereira iddialı konuştu

Pereira iddialı konuştu
28 Aralık 2015 - 23:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sivasspor galibiyeti sonrasında mücadeleyi değerlendirdi ve ligin ikinci yarısı hakkında konuştu

Sivasspor’u 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig’de ilk yarı 40 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe’de Vitor Pereira, mücadeleyi değerlendirdi.

İlk yarıdaki skorun oyunun hakkını yansıtmadığını belirten Pereira, “1. dakikadan 90. dakikaya kadar baskılı bir oyun oynadık. Hücumu istedik ve pozisyonlar ürettik. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik maçı çok erkenden bitirebilirdik. İyi organize olan bir takımla oynadık. Takımımın mücadele gücü her zaman yüksekti. Hiçbir şey yokken kalemizde gol gördük. Soyunma odasına giderken hak ettiğimiz sonucu alamadık. İkinci yarıda dağınık görüntü sergiledik. Ama yine de 2-3 gol atabilirdik. Pozisyonları sonuçlandırma anlamında olgunluğa ulaşamadık” ifadelerini kullandı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Portekizli teknik adam, her zamanki gibi taraftarlar hakkında da konuşarak, “Taraftarlarımıza gerçekten harika. Hiçbir çalıştığım kulüpte böyle tutkulu bir taraftar görmedim. Bugün aldığımız galibiyette bize çok yardımcı oldular. Takımım ve kendim adına onlara teşekkür ediyorum. İçeride ve dışarıda her zaman yanımızdalar” yorumunu yaptı.

“EN İYİ OLDUĞUMUZU KANITLAMAMIZ GEREKİYOR”
Fenerbahçe’nin hocası Pereira, ligin ikinci yarısına kendilerinden emin olarak gittiklerini ve çok çekişmeli 17 hafta olacağını söyleyerek, “Ligin ikinci yarısı da ilk yarıda gibi çekişmeli geçecek. İlk 2 sıra arayı açmış gibi görünüyor. Ama 3’ten aşağısı birbirine yakın. Çok pozisyona giriyoruz ve iyi futbol oynuyoruz. Kendimizden emin olarak ikinci yarıya giriyoruz. Dinlendikten sonra ikinci yarıyı düşüneceğiz. İkinci yarıda bir kez daha en iyi olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor” dedi.

BASIN TOPLANTISI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1 galip tamamladıkları Medicana Sivasspor maçının skor olarak beklentilerinin çok altında sonuçlandığını söyledi.

Karşılaşma sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamada bulunan Vitor Pereira, Medicana Sivasspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını bildiklerini aktararak, "Ancak bu kadar çok gol pozisyonuna gireceğimizi ve bu kadar çok fırsatı değerlendiremeyeceğimizi öngörmemiştik" dedi.

Rakiplerinin özellikle hızlı hücumlarda etkili olabildiğini aktaran Portekizli teknik adam, "Biz maçın başından sonuna kadar agresif ve baskılı oynadık. Çok sayıda pozisyona girdik. İlk devrenin sonlandığı 1-1'lik skor, bana göre hiç adil değildi. Rakibin bir tek pozisyonu vardı ve şans faktörü de onlardan yana olunca golü yedik. İlk yarı üç veya dört farkla lehimize tamamlanmalıydı" diye konuştu.

Devre arasında, değiştirilmesi gereken bazı noktalarla ilgili konuştuklarını aktaran Pereira, "İkinci yarıya aynı istekle güçlü bir şekilde başladık. Rakibi kendi yarı sahasına hapsettik. Yine 4-5 gol daha atabilirdik. Tabi skoru değiştiremeyince, maç kopuk bir görüntüye döndü. Sonunda aradığımız golü bulduk. Hak ederek galip geldiğimize inanıyorum. Genel anlamda da takımımın mücadelesinden, isteğinden son derece memnunum" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK İSTEĞİMİZİ İSPATLADIK"
Vitor Pereira, Medicana Sivasspor karşısında ortaya koydukları mücadeleye değinerek, "Şampiyonluk yolunda ne kadar güçlü ve istekli olduğumuzu bir kez daha ispatladık" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde ilk yarının tamamlandığını hatırlatan Portekizli teknik adam, "Puan tablosuna baktığımızda, ilk iki sıradaki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan farkını açtığını görüyoruz. Bu durum, ligin ikinci yarısında bize çok çekişmeli bir dönem vadediyor. Kıyasıya mücadeleler geçecek. Biz aynı mücadelemizle yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hemen altlarındaki takımlar arasındaki puan farkının da çok az olduğuna dikkati çeken Pereira, "Bu durum, son derece çekişmeli bir ligin olduğunu gösteriyor. Herkes birbirinden puan alabiliyor" dedi.

Fenerbahçe taraftarına da teşekkür eden Pereira, "Kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar grubu. Takımlarına büyük destek sağlıyorlar. Takımdaki gelişmeyi görüyorlar ve bize de yansıtıyorlar" şeklinde görüşlerini aktardı.

Son iki basın toplantısında olduğu gibi yine basın mensuplarından soru kabul etmeyen Portekizli çalıştırıcı, Türkçe olarak, "mutlu yıllar" diyerek salondan ayrıldı.

Öte yandan, Fenerbahçe takımının ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak Pazartesi günü başlayacağı, Brezilyalı oyuncuların ise çalışmalara 5 Ocak Salı gününden itibaren dahil olacakları açıklandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)