BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon, Johnson&Johnson'ı askıya aldı----

Pentagon, Johnson&Johnson'ı askıya aldı

Pentagon, Johnson&Johnson'ı askıya aldı
13 Nisan 2021 - 21:08 www.finansgundem.com

Pentagon, Johnson&Johnson aşısının kullanımını askıya aldı

ABD Savunma Bakanlığı, ABD Federal İlaç ve Gıda Yönetimi ile Hastalıkları Kontrol Merkezinin tavsiyesi ile Johnson&Johnson şirketinin korona virüs aşısının kullanımına ara verdi.

"ASKERLERİMİZİN GÜVENLİĞİ EN ÖNCELİKLİ KONUDUR"

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan John Kirby, "Savunma Bakanlığı, FDA ile CDC'nin tavsiyesi üzerine J&J aşısını uygulamayı durdurdu. Askerlerimizin ve ailelerinin güvenliği bakanlık için en öncelikli konudur" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beyaz Saray Kovid-19 ile Mücadele Koordinatörü Jeff Zients da FDA ve CDC'nin Johnson & Johnson aşısının kullanılmasını durdurma önerisinde bulunduğuna işaret ederek, "Bu aşının kullanılmasının durdurulmasının bizim aşılama planımız üzerinde ciddi bir etkisi yoktur. Johnson&Johnson, bu zamana kadar ABD'lilere uygulanan aşıların yüzde 5'inden daha azına tekabül etmektedir" bilgisini paylaştı.

BİDEN'IN İLK 100 GÜNÜNDE 200 MİLYON DOZ AŞI

Şu anki planla ABD Başkanı Joe Biden'ın görevinde ilk 100 gününü tamamlayana kadar 200 milyon doz aşının vurulmuş olacağının altını çizen Zients, şu anda Johnson&Johnson aşısı için randevu alanların aşılarının Moderna ya da Pfizer aşıları ile değiştirilmesi için yerel ve federal ortaklarıyla çalıştıklarını kaydetti. 

Johnson and Johnson aşıları AB ülkelerine dağıtılıyor

 

Avustralya'dan Johnson and Johnson kararı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum13 Nisan 2021 22:06

    Abd de devlet hükümet demokrasi parlamento meclis bunların hepisi kukla sadece ve sadece Pentagon var pentegonu kim ele geçirirse abd de onun borusu öter