BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPence, Filistin'de istenmeyen adam ilan edildi----

Pence, Filistin'de istenmeyen adam ilan edildi

Pence, Filistin'de istenmeyen adam ilan edildi
08 Aralık 2017 - 00:35 www.finansgundem.com

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, 19 Aralık'ta yapacağı ziyaret öncesi Filistin'de istenmeyen adam ilan edildi

Fetih Hareketi Merkez Konsey Üyesi Cibril er-Rucub, bir televizyon programında ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'nin iki hafta sonra Filistin'e yapacağı ziyaret öncesi istenmeyen adam ilan edildiğini duyurdu.

Pence'nin Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşmek üzere 19 Aralık'ta Filistin'i ziyaret edeceğini belirten Rucub, Pence'nin istenmeyen adam ilan edildiğini vurgulayarak, Arap ülkelerine, Kudüs'ü bir bütün olarak İsrail'in başkenti ilan eden ABD'den hiçbir yetkiliyi kabul etmeme çağrısı yaptı.

ABD Başkanı Trump, dün akşam düzenlediği basın toplantısında, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) 1980 yılında İsrail'in Doğu Kudüs'ü ilhak ederek başkent ilan etmesini geçersiz sayan 478 sayılı kararına rağmen "Kudüs'ü resmen İsrail'in başkenti olarak tanıma zamanı geldi." ifadesini kullanmıştı.

Trump, ayrıca Dışişleri Bakanlığına, ülkesinin Tel Aviv'deki büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınması için hazırlıklara başlaması talimatı verdiğini açıklamıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)