BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPelin Akil ve Anıl Altan'a hırsızlık şoku----

Pelin Akil ve Anıl Altan'a hırsızlık şoku

Pelin Akil ve Anıl Altan'a hırsızlık şoku
22 Şubat 2020 - 12:56 www.finansgundem.com

Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, Kalamış’ta bulunan beş yıldızlı bir otelde masaj yaptırdıktan sonra, özel eşyalarının çalındığı gerekçesiyle isyan etti.

Oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan'ın masaj keyfi, tatsız bitti. Ünlü ikili, geçtiğimiz gün Kalamış'taki lüks bir otelin SPA merkezine gitti. Altan, masaj öncesi özel eşyalarını buradaki görevliye teslim etti.

Takvim Gazetesi'nden Zuhal Sadioğlu'nun haberine göre iki kişi 470 TL ödeyip yaptırdıkları bir saatlik masaj sonunda saat, bileklik ve yüzüğünün olduğu özel eşyalarını teslim almak isteyen Anıl Altan şok yaşadı. 

Eşyalarının SPA merkezinde çalışan kişi tarafından kasten alındığını iddia eden Altan, isyan etti: "Masör arkadaş tarafından alınan özel eşyalarım, sonrasında bıraktıklarını iddia ettikleri yerde bulunamayınca ellerinden 'geçmiş olsun' demekten başka bir şey gelmediklerini ilettiler. Telafi ya da müşteri memnuniyeti bulamayacağınız için giden arkadaşları uyarayım!"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)