BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPaul Rigby akıllı penguenleriyle İstanbul’da----

Paul Rigby akıllı penguenleriyle İstanbul’da

Paul Rigby akıllı penguenleriyle İstanbul’da
26 Eylül 2014 - 17:15 www.finansgundem.com

Yönetim uzmanı Paul Rigby, akıllı penguenleriyle İstanbul’da profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor

Paul Rigby ve penguenleri 25 ülkeden sonra Türkiye’nin “değişim liderleri”yle buluşmaya geliyor.  Sürdürülebilir değişimin “hiperaktif akıl hocası” olarak nitelenen Paul Rigby, workshop ve sertifika programı “Leading Change” ile 29-30 Eylül ve 1-2 Ekim tarihlerinde İstanbul’da olacak. Eğlence, enerji ve aksiyona dayalı “Leading Change” değişimin duygusal yönüne parmak basıyor ve insanlarda “dönüşümün parçası olmak” istek ve heyecanını uyandırmayı hedefliyor.
 
Değişim ve dönüşüm projeleri için bir son olmadığını ifade eden Paul Rigby, “Tıpkı bir canlı gibi sürekli beslenmeli ve kabuk değişimine fırsat tanınmalıdır. Bu bakış açısı tüm organizasyon tarafından benimsendiği takdirde, sürdürülebilir bir değişim kültürü şirkette kalıcı hale gelebilir” vurgusunu yapıyor.
 
“Bugünü yönetirken, yarını da yaratalım”
 
“Leading Change”, kültür dönüşümü, yeniden yapılanma, yeni teknoloji, birleşme ve satın almalar ve yeni strateji benzeri geniş çaplı değişim projeleriyle yarınları yaratacak yöneticilere yönelik bir program olarak öne çıkıyor. Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü’nde iki defa tekrarlanacak olan program, 29-30 Eylül ve 1-2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.
 
Sektör lideri şirketlerin kıdemli yöneticilerinin katılım gösterecekleri bu workshop’ta yer almak için Meander Consulting web sitesinden (www.meanderconsulting.com) kayıt yaptırılabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)