BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPatron çıldırdı----

Patron çıldırdı

Patron çıldırdı
27 Nisan 2017 - 08:38 www.finansgundem.com

THY Avrupa Ligi play-off serisinde maç bile alamadan Fenerbahçe'ye 3-0 yenilip elenen Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta başkan Giannakopoulos adeta çıldırdı

Fenerbahçe'nin yendiği  Panathinaikoslu oyunculara teknik adam ceza kesti. Oyuncular başkan Giannakopoulos'un kararına karşı çıktı. Bazı oyuncular otobüse bindi, bazıları ise binmeyi reddetti. Bir oyuncu ise kendi başına uçakla Atina'ya hareket etti. Üç oyuncu da uçakla dönmeye karar verdi.

Fenerbahçe ile oynanacak maçlardan önce sert mesajlar veren, İstanbul'daki karşılaşma için de 'ölüm-kalım' meselesi diyen başkan, Avrupa Ligi'nden elenmenin ardından flaş bir karar aldı.

Maçı değerlendiren Giannakopoulos, "Turu geçmeyi hak etmedik. Fenerbahçe bizden hep daha iyiydi. Onları tebrik ederim. Şimdi kendimizi eleştirmemiz lazım." ifadelerini kullanırken takıma da şok bir ceza kesti.

Fenerbahçe'ye yenilerek elenen takımının uçak biletlerini iptal eden Giannakopoulos, sporcuların Avrupa üzerinden otobüsle Atina'ya dönmelerini istedi.

Bu kararla adeta şoke olan basketbolcular ayrıca, Final Four'a kalmaları halinde başkan tarafından vaat edilen 250 bin Euro'luk primleri de kaçırmış oldular.

Ancak Panathinaikos oyuncularının İstanbul'dan Atina'ya otobüsle dönmeyi reddettiği öğrenildi.

Gazeteci Niki Bakouli'nin verdiği bilgiye göre koç Xavi Pascual, yardımcıları ve yabancı oyuncular Panathinaikos Başkanı'nın uçak biletlerini iptal etmesinin ardından ülkeye otobüsle dönme kararına tepki gösterdi.

Gazeteci David Pick'in elde ettiği bilgiye göre Mike James ve Kenny Gabriel otobüsüne binmeyi reddetti. Calathes, Rivers, Gist, Nichols ve Feldeine ise otobüse bindi. Ayrıca Chris Singleton takımdan ayrılarak kendi başına uçakla Atina'ya döndü. Antonis Fotsis, Mike James ve Kenny Gabriel de uçakla dönmeye karar verdi. Koç Pascual ve yardımcıları ise otobüse binmeyi kabul etti.

Kafile, İstanbul-Atina arasındaki yaklaşık 12 saat süren bin 95 kilometrelik mesafeyi kara yoluyla gerçekleştirmek üzere otobüsle yola çıktı. Panathinaikos Perşembe sabahı Atina'da olabilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)