BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPatlama cep telefonu ile yapılmış----

Patlama cep telefonu ile yapılmış

Patlama cep telefonu ile yapılmış
06 Haziran 2015 - 17:38 www.finansgundem.com

Tarım Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı

Bakan Mehdi Eker, Diyarbakır'daki patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Eker, patlayıcılardan birinin TNT kalıbı olduğunu ve patlamanın cep telefonu düzeneğiyle gerçekleştiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'da cuma günü HDP mitingindeki patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

Eker, "Art arda meydana gelen patlamalardan bir tanesi kesin olarak TNT ve bilyeli, cep telefonu düzeneği ikisinde de tespit edildi. Diğerinin de TNT olma ihtimali yüksek" dedi.

Eker, hastanede tedavi gören 2'si polis yaklaşık 80 kişinin olduğunu da söyledi. Bakan Eker'e göre yaralıların çoğunun durumu ağır değil. 8 kişinin durumu ise diğerlerine göre daha ciddi.

Diyarbakır'da HDP'nin miting yaptığı İstasyon Meydanı'nda meydana gelen patlamada 2 kişi ölmüş, 100 kişi yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan patlayıcılardan birinin tüp, diğerinin kurulu patlayıcı olduğunu açıklamıştı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın açıklamasına göre, soruşturmayı bir başsavcıvekili ile 4 savcı yürütüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)