BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParis'tekine benzer saldırılar devam edecek----

Paris'tekine benzer saldırılar devam edecek

Paris'tekine benzer saldırılar devam edecek
16 Kasım 2015 - 21:22 www.finansgundem.com

CIA Başkanı Brennan: "Bu saldırılar bir defaya mahsus değil. IŞİD'in hazırladığı tek operasyonun bu olmadığını düşünüyorum" dedi.

ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı John Brennan, Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Çalışmalar Merkezi'nde yaptığı konuşmada, Paris saldırılarına değindi.

Brennan, stratejik uyarılar aldıkları için saldırıların "sürpriz olmadığını" söyledi. IŞİD'in özellikle Avrupa'da bu tür planlar üzerinde çalıştığını bildiklerini ifade eden Brennan, "Bu saldırıların itina ile dikkatlice aylar boyunca tasarlandığını, IŞİD'in hazırladığı tek operasyonun bu olmadığını düşünüyorum. Örgüt, Suriye ve Irak sınırları içindeki şiddetle kendini sınırlamayacaktır" ifadesini kullandı.

"Saldırının bir defaya mahsus bir şey olmadığını değerlendiriyoruz" diyen Brennan, DAEŞ'in dış gündemi bulunduğu ve bu tür saldırıları sürdüreceğinin açık olduğunu kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)