BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Para piyasasına reform lazım'----

'Para piyasasına reform lazım'

'Para piyasasına reform lazım'
01 Şubat 2013 - 19:38 www.finansgundem.com

Fed'in New York Başkanı William Dudley, para piyasalarında reforma ihtiyaç duyulduğunu ifade etti

Federal Reserve (Fed) New York Başkanı William C. Dudley, para piyasası fonları endüstrisi ve 3 partilik repolara reform uygulanmasının önemli olduğunu, zira bunların mali istikrarı tehdit ettiğini belirtti.
Dudley, New York'ta yapacağı bir konuşmanın metninde, "Banka fonksiyonlarının (krizden sonra bile) ticari bankacılık dışında yürüttüğü işlerin boyutu, bunun görmezden gelinmemesi gerektiğini gösteriyor" ifadelerini kullanarak, kapsamlı vade değişimlerinin herhangi bir güvenlik mekanizması olmadan gerçekleşmeye devam etmesinden rahatsız olmaları gerektiğini belirtti.
Lehman Brothers Holdings Inc.'in iflâsının üzerinden 4 yıldan daha fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen ABD'li yetkililer bankacılık sistemine yönelik ne tür reformlar yapmaları gerektiğini anlamaya çalışıyorlar. Dudley, regülatörlerin "Şimdiki mimarimizin sağlam olup olmadığına" bakmaları gerektiğini dile getirdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)