BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkPapa Vatikan Bankası’nı kapatabilir----

Papa Vatikan Bankası’nı kapatabilir

Papa Vatikan Bankası’nı kapatabilir
03 Nisan 2013 - 14:48 www.finansgundem.com

Sadeliği ve Onuru temsil eden bir Katolik Kilisesi istediğini söyleyen yeni Papa'nın Vatikan Bankası’ını kapatabileceği belirtiliyor.

Vatikan kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre Papa Francis yapılandırılmasını istediği skandallarıyla ünlü Vatikan Bankası’nı kapatabilir.
Yoksulların Papası olarak bilinen Papa Francis Vatikan’ın mütavazi ve onurlu bir kurum olması için çalışacağını kaydetmişti.
Son 30 yıldır Vatikan'ın imajını zedeleyen Vatikan Bankası’nın yapılandırılması, Papa Francis’i bekleyen en zorlu görevlerden biri olarak biliniyordu.
Papa Francis'in, Vatikan Bankası'yla ilgili ilk olarak olası değişiklikler konusunda tavsiyede bulunacak bir danışma kurulu oluşturması bekleniyor.
Yetkililer, "Papa Francis her gün yeni bir sürpriz yapıyor" diye konuşarak, Vatikan Bankası'nın eninde sonunda kapatılmasının da olasılık dahilinde olduğunu” belirtti.
Geçtiğimiz sene AB ve Finansal kurumları izleyen ajansları Vatikan Bankası'nın uluslararası bankacılık standartlara uymadığını kaydetmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)