BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPapa: Depremzedeler için dua edelim----

Papa: Depremzedeler için dua edelim

Papa: Depremzedeler için dua edelim
12 Şubat 2023 - 18:24 www.finansgundem.com

Papa Franciscus, Angelus duasından sonra yaptığı konuşmada Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Franciscus, konuşmasında "Dua ve somut destekle deprem mağdurlarına yakın olmaya devam ediyoruz." ifadesini kullandı

Franciscus, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yol açtığı "asrın felaketi"nden etkilenen deprem mağdurları için neler yapabileceklerini düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Vatikan'da Aziz Petrus Meydanı'nda her pazar icra edilen Angelus duasından sonra yaptığı konuşmada, "Dua ve somut destekle Türkiye ve Suriye'de deprem mağdurlarına yakın olmaya devam ediyoruz." dedi.

Bir televizyon programında depreme dair görüntüleri izlediğini anlatan Papa Franciscus, "Programda, felaketin görüntülerini, depremden dolayı acı çeken halkların ıstıraplarını gördüm. Onlar için dua edelim, unutmayalım. Dua edelim ve onlar için neler yapabileceğimizi düşünelim." diye konuştu.

Papa, pazar duasında Ukrayna'yı da unutmamaları gerektiğini ifade ederek, bu ülkede barış yollarının açılması ve sorumlu kişilerin bu yolu izlemesi dileğini dile getirdi.

Bakanlıktan depremden kurtulan refakatsiz çocuklara ilişkin açıklama

Bozdağ: 134 şüpheli hakkında işlem gerçekleştirildi

Depremzede çiftçilere destek

Malatya'da 10 bin 500 kişilik konteyner kent kuruluyor

Afgan Kızılayı'ndan depremzedelere 940 bin lira!

Depremde ağır hasar alan Hatay Havalimanı hizmete açıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)