BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPanama belgelerini haber yapan gazeteci, Malta'da öldürüldü!----

Panama belgelerini haber yapan gazeteci, Malta'da öldürüldü!

Panama belgelerini haber yapan gazeteci, Malta'da öldürüldü!
18 Ekim 2017 - 10:56 www.finansgundem.com

MALTA’da muhalif duruşuyla bilinen araştırmacı gazeteci ve blogger Daphne Caruana Galizia (53), otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu yaşamını yitirdi.

Dünya çapında geçen yıl patlak veren ve “Panama Belgeleri” diye bilinen olayın Malta ayağına dair ortaya çıkardığı bilgilerle gündeme gelen Galizia, evinin yakınlarında, önceki akşam saatlerinde otomobiliyle seyir halindeyken meydana gelen patlamada öldü. Galizia’nın, 15 gün önce savcılığa ölüm tehditleri aldığına dair başvuruda bulunduğu da öğrenildi.

AB: DEHŞETE DÜŞTÜK

AB Komisyonu Baş Sözcüsü Margaritis Schinas, “Saldırıda tanınan ve saygın gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın yaşamını yitirmesi bizi dehşete düşürdü. AB Komisyonu bu saldırıyı en sert biçimde kınıyor” dedi. Galizia’nın oğlu Matthew Caruana Galizia, Facebook’tan yaptığı açıklamada “Annem, diğer güçlü gazeteciler gibi hukukun üstünlüğü ve bunu ihlal etmek isteyenler arasında durduğu için suikasta uğradı” dedi. Matthew Galizia, Başbakan Muscat’ın ülkeyi ‘mafya adasına’ çevirdiğini de öne sürdü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)