BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPalmarina'ya ait uçak yan yattı----

Palmarina'ya ait uçak yan yattı

Palmarina'ya ait uçak yan yattı
21 Mayıs 2016 - 07:15 www.finansgundem.com

Artvin'de DSİ Genel Müdürünü taşıyan Palmarina şirketine ait helikopter inişi sırasında yan yattı

Artvin'in Yusufeli ilçesinde baraj inşaatı şantiyesine iniş yapmaya çalışan Agusta Westland firmasının ürettiği A109 SP GRAND NEW tipi, Palmarina şirketine ait helikopter yan yattı. Kazada biri pilot olmak üzere 3 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre olay saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Baraj çevresinde uçuş yaptıktan sonra baraj şantiyesinde bir alana iniş yapmak isteyen helikopter, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan yattı.

Pervanesi parçalanan helikopterde bulunan DSİ Genel Müdürü 54 yaşındaki Ali Rıza Diniz, Kamulaştırma Daire Başkanı Ali Rıza Ceylan ile DSİ Artvin Bölge Müdürü Dinçer Aldoğan hafif yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’in, yarın bölgeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezisi öncesi inceleme yapmak için bölgeyi helikopterle gezdiği öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)