BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzyeğin: Türkiye yönetici ihraç ediyor----

Özyeğin: Türkiye yönetici ihraç ediyor

Özyeğin: Türkiye yönetici ihraç ediyor
06 Mart 2013 - 22:08 www.finansgundem.com

Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Özyeğin, Türkiye her sektöre yönetici ihraç ediyor

Özyeğin Üniversitesi, dünyanın prestijli mutfak sanatları okullarından Le Cordon Bleu ile işbirliğine giderek Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı'nı açtı.
Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de Özyeğin Üniversitesi ile eğitime başlayan Le Cordon Bleu, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü M. Özyeğin, Le Cordon Bleu Üst Yöneticisi (CEO) Andre Cointreau ve Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Herve Magro'nun kurdele kestiği törenle açıldı.
Hüsnü Özyeğin, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin artık her sektörden uluslararası arenaya yönetici ihraç ettiğini belirterek, ''Türkiye'den yetişen ve şu anda yurt dışında çalışan çok sayıda ünlü aşçımız var. Biz üniversitemizdeki her bölümümüzde, öğrencilerimizi sadece Türkiye için değil, dünyaya hazırlayarak mezun etmeyi hedefliyoruz'' dedi.
Le Cordon Bleu CEO'su Andre Cointreau ise eğitim sonrasında öğrencilerinin uluslararası alanda iş bulmalarının kendileri için önemli olduğunu kaydetti.
Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Herve Magro da Türkiye ve Fransa'nın güçlü gastronomik geçmişe sahip olduklarını ve bu işbirliğinin iki eğitim kurumunun başarısını taçlandırdığını ifade etti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)