BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖzge Ulusoy'un acı günü----

Özge Ulusoy'un acı günü

Özge Ulusoy'un acı günü
05 Aralık 2022 - 08:13 www.finansgundem.com

Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy (73), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında kurtarılamadı. Kaza, saat 15.00 sıralarında Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı'nda meydana geldi. Elif N. yönetimindeki 06 DV 2053 plakalı cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen emekli albay Haydar Ulusoy'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Ulusoy, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy'un emekli olduktan sonra avukatlık yaptığı öğrenildi. 

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Otomobil sürücüsü Elif N., polis ekiplerince gözaltına alındı. Manken ve sunucu Özge Ulusoy'un babası, emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy için bugün Çankaya ilçesindeki Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Haydar Ulusoy'un ailesi, akrabaları, komşuları ve iş arkadaşları katıldı. Özge Ulusoy, annesi Armağan Ulusoy ve kız kardeşi Nilay Ulusoy ile babasının tabutu başında gözyaşı döktü.

Özge Ulusoy, cenazeye katılanlara teşekkür ederek, "Çok defa elime mikrofon aldım. Hiç bu kadar zor bir an hatırlamıyorum. Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Gerçekten dünyada yaşayan bir melek gibiydi. Çok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına çok eminim. Anneme çok iyi bir eş, bize çok iyi bir baba oldu. Burada, herkes onu ne kadar seviyor, çok iyi görüyorum. Dışarıda bulunan, gelen gelemeyen herkesin aklında neler olduğunu da biliyorum. Okuyorum, hiç tanımayan insanlar bana ulaştı. Babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. Şükürler olsun, böyle bir insanın evladıyım. Benim damarımda, hücremde, her yerimde; beni bırakıp gittiğine inanmıyorum. Benim içimde yaşayacak her zaman. Gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden onun için sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin" diye konuştu.

Haydar Ulusoy'un cenazesi, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.

Kazayla katil olan ünlü oyuncunun eşi konuştu: İyi değiliz!

 

Bursa'daki uçak kazasında detaylar ortaya çıktı

 

Bartın'daki otobüs kazasında şoför tutuklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)