BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel'den rahat açıklama----

Özel'den rahat açıklama

Özel'den rahat açıklama
01 Ekim 2013 - 20:42 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Sivas'ta düşen savaş uçağına ilişkin açıklamalarda bulundu

Yeni yasama yılının açılışı nedeniyle TBMM Tören Salonu'ndaki resepsiyon başladı.Resepsiyona Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de katıldı.Özel, Sivas'ta düşen uçakla ilgili sorular üzerine, "Gerekli tahkikat başlatıldı. Kaza tabii ki oluyor, kara yolunda da oluyor, olmuyor mu" diye konuştu.Kuvvet komutanlarının tamamının eşleriyle katıldığı resepsiyona Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in eşinin rahatsızlığı nedeniyle tek başına geldiği görüldü.
Genelkurmay Başkanı Özel, Sivas'ta düşen uçakla ilgili sorular üzerine, "Çok dinamik bir ordumuz var. Pilotlarımıza güveniyorum, her dakika her saat semalarımızda 25-30 savaş uçağımız uçuyor. Gerekli tahkikat başlatıldı. Kaza tabii ki oluyor, kara yolunda da oluyor, olmuyor mu" diye konuştu. "TSK'nın en şeffaf dönemini yaşıyoruz" diyen Orgeneral Özel, "En ufak bir durumda, gelişmede kamuoyunu bilgilendiriyoruz" dedi.
Son dönemde artan sınır ihlalleri ile ilgili sorular üzerine ise Özel, "Tedbirlerimizi artırıyoruz. Çok kababalık şekilde geliyorlar, 1000-1500 kişi. Bunlar tabiki içeriden de yardım alıyorlar" yanıtını verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)