BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel okullara zam----

Özel okullara zam

Özel okullara zam
19 Haziran 2013 - 11:49 www.finansgundem.com

Özel okullar gelecek yıl öğrencilerden alacakları eğitim ücretlerine zam yaptı. Anaokulunda yıllık ücret rekoru 46 bin lirayla TED'de...

Gelecek yıl için eğitim ve öğretim ücretlerini belirleyen özel öğretim kurumları gerek ilanlarla gerek internet siteleri üzerinden fiyatlarını velilere duyurdu.
Okul kademeleri arasında en yüksek ücret anaokulları için alınıyor. Anaokullarına giden öğrenciler için kullanılan eğitim materyallerinin maliyetlerinin yüksek olması ve beslenme giderleri nedeniyle ücret diğer kademelere göre daha yüksek belirleniyor.
Başkentteki en yüksek ücret TED Ankara Koleji Vakfı Anaokulları için belirledi. Anaokulunun 2013-2014 eğitim yılı için ücreti KDV dahil 46 bin TL olarak tespit edilirken, bu fiyattan TED mezunlarının çocukları yüzde 50 indirimle yararlanıyor.
Ankara'da özel ilkokulların fiyatları 14-16 bin TL, ortaokulların fiyatları 15-18 bin TL ve liselerin fiyatları ise 17-20 bin TL arasında değişiyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)