BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖzel hayatı yüzünden iş kaybediyor!----

Özel hayatı yüzünden iş kaybediyor!

Özel hayatı yüzünden iş kaybediyor!
08 Temmuz 2014 - 10:00 www.finansgundem.com

Sinem Kobal’ı başrol oynatmaya hazırlanan Avşar Film, bu kararından son anda vazgeçti

90’lı yıllarda seyircilerinin karşısına ilk olarak “Dadı” dizisinde çocuk yıldız olarak çıkan Sinem Kobal, zaman içinde aranılan bir oyuncu oldu. Ancak Kobal, 4 yıl önce Arda Turan’la beraberlik yaşamaya başladıktan sonra kariyer çizgisini değiştirdi. Son yıllarda ise iş hayatını tamamen askıya alan Kobal, ilişkisine geçen aylarda kesin olarak nokta koyduktan sonra setlere dönmeye karar verdi. Dizi tekliflerine sıcak bakan Kobal, Avşar Film’in bir kadın hikâyesini anlatan sinema filminde de oynamaya hazırlanıyordu. 

Filmin önüne geçer 

Kobal’ın partnerini oynaması için Kerem Bürsin’le görüşüldü. Ancak Bürsin’in zamanlaması uymadı. Bu sırada Avşar Film’in patronu Şükrü Avşar, adı önce tekstilci Kaan Kalyon, ardından İbrahim Çelikkol’la anılan Kobal’ın özel hayatıyla çok sık gündeme geldiğini gördü. Kobal’ın bu durumunun projenin önüne geçeceğini düşünen Avşar, kararından vazgeçti. Adı henüz netleşmeyen filmin hikâyesinin de Avşar’ın oyuncu değişikliğine karar vermesiyle revize edildiği öğrenildi. (Güneş)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doktor x08 Temmuz 2014 10:43

    Sabki afşar film hep özel hayatı düzgün inanları başrol oynatıyord da. oynatsan ne oynatmasan ne. afşar film olsa ne olmasa ne????