BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzdağ: Partinin ismi hazır, logo ve kurucular üzerinde çalışıyoruz----

Özdağ: Partinin ismi hazır, logo ve kurucular üzerinde çalışıyoruz

Özdağ: Partinin ismi hazır, logo ve kurucular üzerinde çalışıyoruz
05 Mart 2021 - 09:38 www.finansgundem.com

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, yeni parti kurma hazırlıklarıyla ilgili konuştu. Özdağ, "Partinin ismi hazır. Logo ve kurucular üzerinde ise çalışıyoruz" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den istifasını değerlendirdi. "Galiba yeni dönemde CHP Muharrem İnce’nin, İYİ Parti Ümit Özdağ’ın ateş hattında olacak" diyen Selvi, Muharrem İnce'nin de Özdağ'ın da muhalefet tarzları itibarıyla 'tahrip gücü yüksek patlayıcı' gibi olduklarını söyledi.

"Her an dağarcıklarından yeni bir şey çıkarıp sarsıcı olabiliyorlar" ifadesini kullanan Selvi, şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu, 'Külliye’ye giden ismi biliyorum' deyince kıyamet kopmuştu. Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’na çağrı yaparak bu ismi açıklamasını istemişti. Kılıçdaroğlu açıklamadı ama Muharrem İnce, 'Bekleyin, kim olduğu mahkeme kayıtlarından çıkacak' derken manidar bir şekilde bıyık altından güldü."

İnce'nin partisini 23 Nisan, olmazsa 19 Mayıs'a yetiştirmeye çalıştığını ileri süren Selvi, "Ama Ümit Özdağ, partiyi daha erken kuracak gibi. Zaten Adana milletvekili İsmail Koncuk partinin kuruluş hazırlıklarını bir noktaya kadar getirdi" diye yazdı. Selvi, şu bilgileri verdi:

"Ümit Özdağ’la İYİ Parti’den istifasını açıkladığı basın toplantısından sonra konuştum. 'Partinin ismi hazır. Logo ve kurucular üzerinde ise çalışıyoruz' dedi. Partinin kuruluşunda yer almasını istediği bazı isimlerle zaten görüşmelere başlamış. İsim konusunda bir ipucu vermesini istedim. Yanaşmadı. Ama partinin isminin başında ya da ortasında mutlaka 'milliyetçi' ibaresinin bulunacağını daha önce söylemişti."

'Atatürk çizgisinde bir milliyetçilik'

Özdağ'ın ayrıca "Bütün milliyetçileri çatısı altında toplayacak, Atatürk çizgisinde, milliyetçi bir parti olacak. Birinci Meclis’in ruhunu ve politik tavrını temsil edecek, kucaklayıcı bir parti olacak" dediğini aktaran Selvi, yazısını şöyle noktaladı:

"Meclis’te şu anda temsil edilen parti sayısı 12. Muharrem İnce ve Ümit Özdağ’ın kuracağı parti ile bu sayı 14’e çıkacak."

Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti

 

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uzaktan takipçi06 Mart 2021 18:27

    ya biri şu ümit beyi bir partininbaşına geçirsin artık.ilkokulda bile sınıf başkanı yapmadılarmı.yanıp tutuşuyor ama hakkıda var.en iyi kıvırtan ve daldan dala atlama kapasitesine sahip siyasetçilerden biri kendisi.mhp,ip olmadı kendi partisini kuruyorda milletteki kabul oranı ne hesaplamıyor.akp 

  • meral akşener ve burak kavuncu ortaklığı05 Mart 2021 11:40

    meral akşener, fetocu iyi parti istanbul il başkanı burak kavuncu yu , TÜRK MİLLİYETÇİSİ ÜMİT ÖZDAĞ'A değişti. meral akşener  refahyol hükümeti sırasında  f tipi polisleri emniyete tansu çiller le birlikte altın nesil diye dolduran kadın diye söyleniyor. ve ATATÜRKÇÜ EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ ALAATTİN YÜKSEL MAHKEME KARARIYLA GÖREVİNE DÖNDÜĞÜ HALDE meral akşener MAHKEME KARARINI TANIMAYIP, ALAATTİN YÜKSEL YERİNE ŞİMDİKİ akp mv kemal çelik i özbekistan dan ithal ederek EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOLTUĞUNA bir pazar günü fetocu polislere egm nin kapılarını yangın baltalarıyla kırdırarak oturtmuştu..

  • bu dünyadan biri05 Mart 2021 11:03

    Abdülkadir Selvi, muhalefetin muhalefetidir. Hürriyet gazetesinin ise kimin olduğu malum. Ümit Özdağ, Muharrem İnce ise iktidara çalışıyor.

  • Ramis Alay05 Mart 2021 10:51

    Meseleri o kadar  basite indirgerseniz  okyonus ötesinin kucagında  bulursunuz  kendinizi .Sayın  vekil bunları görmüş uyarmış ama  yaranamamış,üstelik ihraç edilmiş ,o onuruyla istifa etmiştir. Türkiyede bunlara kim dikkat ediyor ,hepsi kendi koltuk ve  menfaatini düşünüyor.

  • turan05 Mart 2021 10:46

    ağır kağnı gibisini senden bir şey olmaz açılır ve kapanır git evde otur maden bukadar kötüydüde niye şimdiye kadar ses çıkarmıyordun eğer işler tıkırında gitseydi yola devammı geç bunları

  • yurrtaş05 Mart 2021 10:15

    AKP MUHAeLFETTEDEKİ KİŞİSEL HIRSLARI KULLANIYOR. iŞTE öZDAĞ, iNCE , sARIGÜL BUNLARIN HEPSİ KENDİ BEKASI PEŞİNDE KOŞAN İNSANLAR

  • ali genç05 Mart 2021 11:23

    madem böyle bir görüşün var, aynısını davutoğlu ve babacan için diyebilsen tamam diyeceğim de, siyasetten anladığın bu kadar.

  • ıtri05 Mart 2021 10:00

    bu partiler finansmanı nereden buluyor acaba

  • ferit can05 Mart 2021 09:55

    bu kadar basitmi parti kurmak ya!Önüne gelen parti kuruyor.