BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖzbizerdik sevgilisini tanınmaz hale getirdi----

Özbizerdik sevgilisini tanınmaz hale getirdi

Özbizerdik sevgilisini tanınmaz hale getirdi
27 Haziran 2015 - 08:35 www.finansgundem.com

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, serbest kalır kalmaz, manken sevgilisi M.Ç'yi feci şekilde dövünce yine aranmaya başlandı

İstanbul Etiler'de lüks bir restoranda silahıyla rastgele ateş açtığı için önceki gün gözaltına alınan Onur Özbizerdik, serbest bırakıldıktan hemen sonra, bu kez de manken sevgilisi M.Ç'yi feci şekilde dövdüğü gerekçesiyle yine aranmaya başlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yakalandıktan sonra dün sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan Özbizerdik, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı Onur Özbizerdik'e yurtdışına çıkma yasağı koymuştu.

Adliyeden ayrıldıktan sonra Sarıyer'e gittiği öğrenilen Onur Özbizerdik'in, burada buluştuğu manken sevgilisi M.Ç'yi feci şekilde dövdüğü öğrenildi. M.Ç'nin, kendisini döven Özbizerdik'in yanından ayrılmasının ardından telefonla durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiği ortaya çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan manken M.Ç'nin aldığı darbeler sonucu burnunun ve bazı dişlerinin kırıldığı belirtildi.

Bu olayın ardından, öğle saatlerinde serbest kalan Onur Özbizerdik akşam saatlerinde tekrar aranmaya başlandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)