BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivOtomobilde yeni model yağmuru!----

Otomobilde yeni model yağmuru!

Otomobilde yeni model yağmuru!
06 Haziran 2022 - 08:56 www.finansgundem.com

Otomotiv endüstrisi başta çip krizi olmak üzere, tedarik problemleri ve lojistik sorunları ile boğuşurken, yeni modelleri de tanıtmaktan geri kalmıyor. Öyle ki, son 1 hafta içinde birden fazla model ya yenilendi ya da Türkiye'de satışa sunuldu.

Global otomotiv sektöründe uzunca bir süredir en çok konuşulan konuların başında çip krizi ve buna bağlı olarak araç bulma sorunu geliyor. 2021'in başında patlak veren çip krizi, aradan geçen zaman içinde sektör genelinde parça tedariki ve lojistik sorunlarına evrilirken, Ukrayna-Rusya savaşının patlak vermesinden sonra kablo krizi de sektörün karşı karşıya kaldığı sorunlara eklendi.

Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberine göre; Otomotivde tüm dünyayı etkileyen bu sorunlar haricinde, Türkiye özelinde döviz kurundaki hareketliliğe bağlı olarak artan araç fiyatları ise, otomobili bir yatırım aracı haline getirdi. İşte böyle bir ortamda, hayatın akışına uygun olarak, otomotiv üreticileri birer birer yeni modellerini tanıtmaktan ve bu otomobillerini Türkiye'de satışa sunmaktan geri durmadı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncel liste: İşte en ucuz sıfır otomobiller!

 

Seri üretime bir adım kaldı: Uçan otomobil tanıtıldı!

 

Sandık: Otomobil dövizden de altından da fazla kazandırıyor

 

Tarihin en pahalı otomobili: 142 milyon dolara satıldı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)