BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖteki Türkiye'nin resmini çizecek----

Öteki Türkiye'nin resmini çizecek

Öteki Türkiye'nin resmini çizecek
15 Mart 2013 - 22:54 www.finansgundem.com

Gürsel Tekin, “Ben 66 il dolaştım. Önümüzdeki günlerde 81 ilin tamamını ziyaret ettikten sonra, ‘öteki Türkiye’nin raporunu çıkaracağım' dedi

CHP Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Tekin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle dün akşam Ankara ve Numune hastanelerini ziyaret ederek, hekim, sağlık çalışanı, hasta ve yakınlarının sorunlarını dinledi.
Tekin, çalışanların önemli bir kısmının “susarak” kendilerini ifade etmeye çalıştığını belirterek, hastanelerin durumunun yansıtıldığı gibi iyi olmadığını kaydetti. Tekin, “Ve burası Başkent. Yani burası doğuda herhangi bir hastane değil ya da Orta Anadolu’da herhangi bir hastane değil. Türkiye’nin başkentinde manzara böyleyse 81 ildeki manzarayı kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.
Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemekte büyük fayda olduğunu ifade eden Tekin, “Ben 66 il dolaşmış bir siyasetçiyim. İnşallah önümüzdeki günlerde 81 ilin tamamını bitirdikten sonra ‘öteki Türkiye’nin raporunu çıkaracağım. Şimdi TÜİK verileri falan, hikaye veriler okuyoruz. Bütün bu hikaye verilerini çürütecek, gerçekten yerinde tespit edilmiş; Türkiye’de ne kadar intihar var, iş cinayetlerinde ne kadar insan hayatını kaybetmiş, bütün bunları içeren birikimli bir kadroyla ciddi bir rapor hazırlayacağız. Bu raporu da kamuoyunun takdirine sunacağız” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)