BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOTACI gençlerin saçlarına daha çok dokunacak----

OTACI gençlerin saçlarına daha çok dokunacak

OTACI gençlerin saçlarına daha çok dokunacak
14 Aralık 2016 - 11:44 www.finansgundem.com

OTACI, gençler için doğal meyveli 4 şampuan çeşidi üretti. Kurtsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Kurt, gençlerin doğal ürünleri tercih etmelerinin bu ürünleri üretmelerinde etkili olduğunu belirtti.

Bitkisel kozmetik ürünleri ile pazarda lider konumunda olan OTACI, yeni yıla gençler için üretilen bitkisel içerikli meyveli şampuanlarla giriyor. OTACI’nın 2017 hamlesinde 4 yeni şampuan bulunurken, yıllardır tüketicilerin beğenerek kullandığı diğer bitkisel şampuanlarının da ambalajlarını değiştirdi. Yeni ürün ve ambalaj yenilemesi ile 2017’de yüzde 10 ciro artışının hedeflendiği açıklandı.

Doğal ürünler pazarının lider markası OTACI, yeni şampuanlarını ve ambalajlarını yenilediği klasik ürünlerini basın lansmanında tanıttı. Kurtsan Holding markası olan OTACI için düzenlenen lansmanda Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Kurt ve Pazarlama Müdürü Ayvaz Rençberler yer aldı.

Kurtsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Kurt, dünya kozmetik ve kişisel bakım sektörünün 460 milyar dolar hacminde olduğunu hatırlatarak “2020 yılında ise bu rakamın 675 Milyar Dolar’ın üzerine çıkacağı öngörülüyor. Türkiye’de ise yıllık hacim 8 Milyar TL civarında. Ülkemiz pazarı, her yıl yüzde 10 büyüyor. Satışlarda doğal ürünlerinin payı yüzde 5,  ancak bu oran hızla yükseliyor. Nedeni ise gençlerin doğal ürünleri tercih etmesi” dedi.

Aylin Kurt, yaptıkları araştırmalarda doğal ürünlere yönelen gençlerin bitki veya meyve kokulu şampuanları tercih ettiklerinin ortaya çıktığını söyledi. Kurt, bu sonuçlara göre 2017 yılı için yenilikler yaptıklarını şöyle anlattı: “Yıllardır ürettip sattığımız raflardaki bitkisel şampuanlarımızın içerik ve ambalajlarını yeniledik,. Ancak asıl yeniliği gençlere yönelerek yaptık. Gençler için tamamen doğal meyveli şampuan serisi çıkarttık.”

OTACI’nın 1955 yılında bitkisel pastille başladığı 61 yıllık yolculuğunda geldikleri noktada 25 ülkeye ürün ihracatı yaptıklarını dile getiren Aylin Kurt “İlaç sektöründe Kurtsan İlaçları A.Ş. , medikal sektöründe Kurtsan Medikal A.Ş. bitkisel kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde uzman OTACI A.Ş. şirketlerimiz Kurtsan Holdingi çatısı altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2017 yılına yaptığımız yeniliklerle girerken, bunun sonucunda yüzde 10 ciro artışı hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)