BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOscar'a tokat gibi kapak!----

Oscar'a tokat gibi kapak!

Oscar'a tokat gibi kapak!
03 Şubat 2016 - 11:21 www.finansgundem.com

Ödül kazanan dünya starları aynı karede yer alarak Oscar Ödülleri'nde ırkçılığa karşı tavır aldı

Farklı etnik kökenlerden gelen dünyaca ünlü film yıldızları, İngiliz magazin dergisi Vanity Fair'in kapağında buluştu. Bu kapağı özel kılan ise, Oscar ödüllü kadın oyuncularından oluşması.

Kapakta, yer alan isimlerin ortak mesajı, Oscar ödül törenlerinde hep aynı kişilerin ve özellikle beyaz oyuncuların ödül almasına karşı tepki... Farklı etnik kökenlerden gelen kadınları bir araya getiren derginin çekimleri, ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz tarafından gerçekleştirildi. 

Bu yılki En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü adayları Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Brie Larson, Charlotte Rampling ve Saoirse Ronan gibi isimler, yeni ve genç oyunların önünün açılması ve en önemlisi de onlara destek olmak için bu projede yer alıyor.

Kapakta yer alan isimlerin hepsi siyah giyindi.

Geçtiğimiz günlerde Will Smith ve eşi Jada Pinkett Smith ile Spike Lee, Oscar'ı boykot ettiklerini ve bu seneki törene katılmayacaklarını açıklamışlardı. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)