BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOrganizasyonlara korona virüs bulaştı----

Organizasyonlara korona virüs bulaştı

Organizasyonlara korona virüs bulaştı
14 Şubat 2020 - 09:35 www.finansgundem.com

Çin’in Hubei bölgesinde başlayıp en az 25 ülkeye yayılan korona virüs salgınına karşı önlemler kapsamında çeşitli iş ve spor etkinlikleri iptal edilmeye devam ediyor

24-28 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi ve Formula 1’in 19 Nisan’da Çin’in Shanghai kentinde yapılması planlanan sezonun dördüncü yarışının iptaline yol açan korona virüs salgını olimpiyatları da tehlikeye soktu.

OLİMPİYAT TEHLİKESİ

Asıl soru işareti ise 24 Temmuz’da başlayacak Tokyo Olimpiyat Oyunları üzerinde belirmeye başladı. Ancak Japon yetkililer oyunlara yönelik bir tehdit olmadığı konusunda ısrarcı. Şimdiye kadar 12.6 milyar dolarlık bir fatura çıkarılan ve 26 milyar dolar harcanabileceği hesaplanan oyunlarla ilgili iptal dedikoduları Japon yatırımcıları oldukça kaygılandırıyor.

ÇOK SAYIDA ORGANİZASYON YAPILAMAYACAK

Uluslararası Basketbol Federasyonu Tokyo elemeleri için Çin’in Foshan kentinde 6-9 Şubat’ta yapılması planlanan kadınlar eleme maçlarını Belgrad’a taşımıştı. Yine Foshan’da, FIBA Asya Kupası kapsamında 24 Şubat’ta yapılması planlanan Çin-Malezya maçı iptal edildi. Ayrıca Kadınlar Golf Turnuvası kapsamındaki Tayland ve Singapur oyunları da iptal edildi. Milyonlarca dolarlık ekonomik aktiviteye neden olması beklenen 25 Ocak’taki Çin Yeni Yılı kutlamaları da çeşitli organizasyon iptallerinin gölgesinde sönük geçmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)