BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOperasyon sırası şimdi o şehirde!----

Operasyon sırası şimdi o şehirde!

Operasyon sırası şimdi o şehirde!
26 Şubat 2016 - 12:35 www.finansgundem.com

TSK'nın Güneydoğu'da PKK'ya karşı başlattığı operasyonlar hızla devam ediyor

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların son sürat devam ettiği Şırnak'ın İdil ilçesinde operasyonlarda sona gelindi.

PKK'ya yönelik operasyonların yeni adresinin Şırnak'ın merkezi olacağı tahmin ediliyor. Özellikle Dicle Mahallesi ve Yeni mahallede bulunan çok sayıda hendek ve barikatın kaldırılması için düzenlenecek olası operasyon için Şırnak merkezde bulunan polisler uyarılarak teyakkuza geçirildi.

İDİL TEMİZLENDİKTEN SONRA BAŞLAYACAK

Şırnak'ın Dicle ve Yeni mahallesinde yapılması öngörülen operasyonun İdil operasyonunun bitmesinden sonra yapılması planlanıyor. Mahallede bulunan çok sayıda MOBESE kamerası terör örgütü üyeleri tarafından patlatılarak güvenlik güçlerinin görüntü almasının önüne geçilmeye çalışıldı.

DRONE İLE GÖZCÜLÜK

Ayrıca terör örgütü üyelerinin Dicle ve Yeni Mahallede insansız hava aracı Drone ile keşif yaptığı öğrenildi.

ŞIRNAK’TA  1 ASTSUBAY ŞEHİT

Şırnak’ta Ömer Kabak Meydanı yakınlarında sivil kıyafetli bir astsubay, PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Olay yerinde şehit olan astsubayın cenazesi ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İDİL'DE 20 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü PKK'ya yönelik Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonda 20 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TOPLAM SAYI 47'YE ÇIKTI

Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 47'ye çıktığı operasyonda, sekiz Kaleşnikof piyade tüfeği, iki M-16 piyade tüfeği, bir Kanas keskin nişancı tüfeği, bir roketatar, bir tabanca, beş el bombası, 17 Kaleşnikof şarjörü, iki tabanca şarjörü, yedi roketatar mühimmatı, 85 Biksi fişeği, bir gece görüş gözlüğü, bir telsiz, 31 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi. 21 el yapımı patlayıcının imha edildiği operasyonda toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 126'ya ulaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)