BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOnur Özbizerdik yeniden aranıyor----

Onur Özbizerdik yeniden aranıyor

Onur Özbizerdik yeniden aranıyor
23 Temmuz 2015 - 15:45 www.finansgundem.com

Manken Melis Çakır'ı dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp salınan Onur Özbizerdik tekrar aranıyor

Onur Özbizerdik, zorla alıkoyma iddiasıyla yine polis tarafından aranmaya başlandı. Sevgilisi Melis Çakır’ı dövdüğü iddia edilen, gözaltında ise verdiği ifadesinde "Hatırlamıyorum" diyen Onur Özbizerdik, anne Zehra O.’nun "Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor." şikayeti üzerine polis tarafından aranmaya başlandığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma kapsamında onlarca adrese baskın yapıldığı ancak Onur Özbizerdik ve Melis Çakır’ın şu ana kadar bulunamadığı öğrenildi.

"ETKİLİ EYLEMDE BULUNUP BULUNMADIĞIMI HATIRLAMIYORUM" 

Cezaevinden çıktıktan sonra birbiri ardına yaralama olayları gerçekleştiren Onur Özbizerdik, polis tarafından yakalanıp mahkemece serbest bırakılmasının ardından sevgilisi Melis Çakır’ı feci şekilde dövdüğü iddia edilmişti. Perişan bir halde polise başvuran Melis Çakır, Onur Özbizerdik’in kendisini dövdüğünü ve araçtan atarak kaçtığını söylemişti. Ancak bir süre sonra Melis Çakır, tekrar adliyeye başvurarak şik?yetinden vazgeçmişti. Olayla ilgili daha sonra ifade veren Onur Özbizerdik ise "Mahkemeye çıktıktan sonra rahatsızlanmıştım. Bu nedenle ilaç almıştım. Melis otomobilde bağırıp çağırıyordu. Ona karşı bir eylemde bulunup bulunmadığımı hatırlamıyorum" demişti.

ANNE KAYIP MÜRACAATI YAPTI 

Ancak Melis Çakır’ın annesinin önceki gün kızı Melis Çakır’ın kayıp olduğu yönündeki şikayet üzerine Onur Özbizerdik bir kez daha polis t
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)