BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOnun şimdi de ‘Acans’ı var ----

Onun şimdi de ‘Acans’ı var

Onun şimdi de ‘Acans’ı var
13 Nisan 2013 - 08:48 www.finansgundem.com

Pop müziğin ünlü ismi Mustafa Sandal, ‘Acans’ kurarak ‘pazarlamacı’ oldu...

Pop müziğin ünlü ismi Mustafa Sandal, ‘pazarlamacı’ oldu. Dün İngiliz petrol devi BP’nin yeni reklam yüzü olarak açıklanan Sandal, bir yandan da ilginç girişimlere imza atıyor.
Milliyet Gazetesi'nden Serkan Arman'in haberine gore Sandal bu hafta reklamcı Can Korur ile birlikte ‘Acans Pazarlama İletişim’ adlı yeni bir şirket kurdu. Şirketin faaliyet alanı geniş... Kuruluş sözleşmesinde gıdadan kondisyon aletine birçok ürünün ticaretini yapabileceği belirtiliyor.
Ancak ortağı Can Korur, “Çok ürünün adı geçse de, tek bir ürün satacağız. Bunu şimdilik gizliyoruz. Çünkü açıkladığımız anda taklitleri çıkabilir” diyor. İki ortak internetten satış yapacak. Can Korur yeni işle ilgili olarak, “İnsanlar bu sürpriz ürünü kendisi oluşturacak. Benzeri yok. Biz de ABD’den getiriyoruz” diyor.
Daha önce reklam ajansı ‘Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi’de başkan yardımcılığı yapan Korur, bir süre ö  nce görevinden ayrıldı. Korur yeni bir reklam ajansı kuracağını da anlatıyor. 50 bin lira sermayeli yeni şirkette Sandal ve Korur eşit ortak.
E-sigara işi de yaptı
BP’yle yaptığı reklam anlaşması dün kamuoyuna duyurulan Sandal 2011’de ‘Fikiron Sağlık Ürünleri’ adlı bir şirket kurmuştu. Sağlık ve güzellik ürünleri üzerine çalışan bu şirketin ilk faaliyeti ise ‘elektronik sigara’ olmuştu. Mustafa Sandal’ın ayrıca annesi Tülin İleri ile ortak olduğu ‘Yada’ adlı bir prodüksiyon şirketi de var.
Bu arada yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’un da ‘Acans’ adlı bir casting şirketi bulunuyor. Can Korur, isim benzerliği konusunda, “Bir ilgimiz bulunmuyor. Acans kelimesini, Can isminden türettik” diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)