BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOnline alışverişlerde neden indirim kodu kullanmalı?----

Online alışverişlerde neden indirim kodu kullanmalı?

Online alışverişlerde neden indirim kodu kullanmalı?
31 Aralık 2020 - 18:15 www.finansgundem.com

İnternetten yapılan alışverişlerde daha az ödemeyi sağlayan indirim kodları artık birçok tüketicinin en çok araştırdığı tasarruf aracı haline geldi.

İndirim kodu kullanarak yapılan alışverişlerin daha ucuza gelmesi mümkün olduğu için tüketiciler artık aynı ürünleri daha ucuza satın almak varken fazla ödemek istemiyor.

Son yıllarda internette online mağazalara yönelik indirim kuponu, indirim kodu aramaları ciddi oranda yükselişe geçti.

İndirim kodu nereden bulunur?

İndirim kodu için alışveriş yapılacak siteleri düzenli olarak takip etmek her zaman mümkün olmuyor.

Birçok müşterinin indirim kuponu bulmak için mağaza mağaza dolaşacak kadar vakti olmadığından dolayı bu indirim kuponları ve kupon kodlarını düzenli olarak ücretsiz bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunan indirim kodu siteleri önemli bir fayda sağlıyor.

Türkiye’de indirim kodu edinmek için en çok ziyaret edilen indirim kodu sitelerinin başında gelen AleRabat, binlerce online mağazaya ait en güncel indirim kodlarını ücretsiz ve çok kolay bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunarak çok daha ucuz alışveriş yapmaya yardımcı oluyor. AleRabat’ı https://alerabat.com/tr ziyaret ederek indirim kodu olan tüm mağazaları görmek ve en güncel indirim kodları ile kampanyalar hakkında bilgi edinmek mümkün.

İndirim kodu nasıl kullanılır?

İndirim kodu kullanmak son derece basit bir işlem olduğundan dolayı daha önce online alışverişte indirim kuponu kullanmamış tüketiciler de kolayca bu kodu kullanarak alışverişlerini çok daha ucuza getirebiliyor. Alışveriş yapılacak online mağazadan alınacak ürünler sepete eklendikten sonra ödeme sayfasına gelindiğinde indirim kodu ile ilgili bir kutucuk görünecek.

Bu kutuya AleRabat’tan ücretsiz bir şekilde edinilecek indirim kodu yapıştırıldığında alışveriş sepetindeki tutar anında düşecek. Bu da daha az ödeyerek alışverişi tamamlama imkânı sağlayacak. İndirim kodları kullanarak yapılan indirim oranları mağazalara ve ürünlere göre değişiklik gösterebiliyor.

Örneğin 100 TL’lik bir ürün satın alacak tüketici alışveriş yaptığı mağaza ile ilgili %20 oranında bir indirim kodu bulup bunu alışverişinde kullanırsa 100 TL’ye alacağı ürün için 80 TL ödemiş olacak.

İndirim kodları her zaman kullanılır mı?

Yapılacak her online alışverişte indirim kodu kullanılabilir ancak geçerli bir indirim kodu bulmak ve aynı kodu ikinci kez kullanmamak gerekir. Her online mağazaya ait birçok indirim kodu olduğu için alışveriş yapmadan önce AleRabat’ı ziyaret edip ilgili online alışveriş sitesine ait güncel bir kod olup olmadığını kontrol etmekte fayda var.

Alıverişlerde düzenli olarak indirim kodu kullanmak daha ucuz bir alışveriş için sürdürülebilir bir yöntem olduğu için artık birçok tüketici indirim kodu bulmadan herhangi bir online alışveriş yapmayı düşünmüyor.

İndirim kodu kullanmak fiyatları düşürdüğü gibi ücretsiz teslimat, ekstradan birkaç ürün daha satın almayı da kolaylaştırdığından tüketicilerin kolay benimsediği ve sıkça araştırdığı bir online tasarruf aracı oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)