BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor​Önder Özen istifa sebebini açıkladı----

​Önder Özen istifa sebebini açıkladı

​Önder Özen istifa sebebini açıkladı
18 Temmuz 2014 - 23:56 www.finansgundem.com

Beşiktaş Eski Futbol Genel Direktörü Önder Özen, istifasının ardında yatan gerçekleri anlattı

Beşiktaş Eski Futbol Genel Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlı kulüpte daha dinamik bir yapının olması gerektiğini düşünerek istifa ettiğini söyledi.

Önder Özen, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın daha dinamik bir yapı içerisinde futbol operasyonunu yönetmesi gerekiyordu ve ben o yapıda kendime bir rol görmedim. Bu yapıya dinamizm katacak noktada değildim. Bu sebeple bu kararı verdim" dedi.

Beşiktaş'ta kendisine verilen alanın fena olmadığını kaydeden Önder Özen, "İşin A takım kısmı çıkınca istediğim birçok şeyi yaptık ya da finale geldik diyebilirim. Yakın zaman sonra laboratuvar açılacak, Beşiktaşlılar gurur duyacak, ben duyacağım ve yönetim de gurur duyacaktır. Bununla beraber dışarıda son aşamasına getirdiğimiz bir kulübümüz var" ifadelerini kullandı.

Yalçın Ayhan'ın transfer girişimleri konusundaki soruyu yanıtlayan Önder Özen, şunları söyledi:

"Bilic ile 2-3 defa konuştum. Neticede her pozisyona 2 isim yazılır. O pozisyonda 2 stoper olduğu için minimum 4 ya da 5 oyuncu yazılmalıdır. Geçtiğimiz sezon 7 stoperle bitti. Bunların ikisi stoper değildi. Jones ve Necip o pozisyonda kullanıldı. O sebeple boştaki yerli bir oyuncu oraya olabilirdi. Yöneticilerimiz önerdiler, ben değerlendirdim, olabileceğine kanaat getirdim. Ekonomik şartları da oldukça uygundu. Hocaya önerdim. Onun bana 'Ben onu istemiyorum' demişliği yok. Oradan da bir fikir ayrılığı olmadı."

Genel olarak istifasının nedenin bu olup olmadığı sorusunu Önder Özen, "Daha dinamik bir operasyon olması gerektiğini düşündüğüm ve bunun içinde kendime bir rol vermediğim için görevden ayrıldım. Daha çabuk karar verebilen, benden daha hızlı düşünebilen birilerinin olması gerektiğini düşündüm" şeklinde yanıtladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)