BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÖnder Halisdemir Finans Gündem’de----

Önder Halisdemir Finans Gündem’de

Önder Halisdemir Finans Gündem’de
22 Mart 2016 - 09:09 www.finansgundem.com

Finansgundem.com Yazı Ailesi, finansın yıldızı Önder Halisdemir ile gücüne güç katacak… İlk yazı yarın…

İleri görüşün temsilcisi, bir başarı abidesi geliyor… Keskin bir zeka, yaratıcı bir zihin, iş ve vatan aşkıyla dolu bir kalbin emrinde, ‘finans’ damlayacak bir kalem, okurlarla buluşuyor.  

Bankacılık sektörünün girişimci, dinamik ve Önder ismi Halisdemir Finans Gündem Yazı Ailesi’ne katılıyor.

‘Haberci’ ile ‘haber’in buluşması

Yıllar önceydi. Dünyadaki ilk cepten kredi uygulamasını geliştirdiğinde onu bir tek kendi bankası biliyor, sadece mesai arkadaşları tanıyordu. Bir sabah gazeteyi açtığında “Bankacılığın Mucidi” başlığını gördü, alltında resmi. Çok şaşırdı, yıldırım hızıyla okudu satırları. Göğsü gururla şişti. O zaman kimse PR nedir bilmezdi ama haber itibarın kralıydı.

'Haberci' ile 'Haber', sonradan arkadaş oldu. İkisi de büyüdü, gelişti, kulvarlarında zirveye oturdu. İkisi de kendi yollarında rekabetten zaferle çıktı. Ve bugün o dostlar, aynı çatı altında buluştu.

Usta finansçı Önder Halisdemir artık, “Bankacılığın Mucidi”ni yazan usta gazeteci Orhan Pala’nın kurucu ortağı olduğu Gündem Medya Grubu’nun bir üyesi. O çok beğendiği, “Tüm sektör izliyor” dediği seçkin ekonomi haber sitesi Finansgundem.com'da vizyoner ruhla meslektaşlarına seslenmek, hedef yaratmak, ezber bozmak için ‘köşe yazarlığı’na soyundu. 

Sonradan değil doğuştan lider

Liderlik elbette ki önemli. Ama tesadüfler getirmediyse o noktaya, bu özellik için sadece nitelikli  olmak yetmiyor. Yetenek, yürek istiyor. Bir de onu yönlendirmek, yeşertmek. Sırrı çözen tepeden inmiyor. Koşuyor. Tıpkı Önder Halisdemir gibi. Zamanı müthiş akıllı kullanan, güçlü duygularını sağda solda ucuza harcamayan, akıllı bir adam…

Çalışma yaşamı trafiği, hayatında boşa akan bir dakikası bile olmadığının uzun bir kanıtı Önder Halisdemir’in. Yazmakla bitmez. İşte o listenin kısaltılmışı:

Bankalardaki en genç müdür, genel müdür yardımcısı ve genel müdür ünvanını kimseye  kaptırmadı. Hep ‘kaptan köşkü’nde oturdu. Kamuyu da özel sektörü de yakından tanıdı. Her yeni adımda tecrübesi katlandı. ‘Kurumsal müteşebbis’liğin hakkını dibine kadar verdi. Hepsi de yaşayan, bazıları alanında şampiyon onlarca yeni şirket kurdu. Sayısız yeniliği yapmak ona ve ekibine kısmet oldu. Bir CEO’dan öte, ‘uçtan uca iş dizayner’ı olarak Türkiye’nin hizmet üretimine damgasını vurdu.

‘İlk’lere imza attı, ödülleri topladı

Vizyoner kimliğiyle can verdiği ürünler o kadar kıymetli, o kadar gerekli, sektöre sadece müşteri değil o kadar çok onur kazandırdı ki inanılmaz.

Saymakla bitmez. Kimse şu kıvanç tablosunu çizemez. Dünya’daki ilk Cep Kredi’nin, PTT’den ilk kredinin, Şehir kartlarının, Passolig’in, İlk VDMK’nın, ilk yerli para transferi şirketinin, NKolay’ın ve Sigortayeri’nin mucidi oldu. İmzasını attığı ‘ilk’lere ödül yağdı.

İlk mesaj bankacılara

İşte markasını, sektörünü uçuran, Sermaye Piyasalarının yıldızı Önder Halisdemir, bu hazzın ışığında, birikimlerini finans dünyası ile paylaşmak için saatleri sayıyor.

Biliyoruz, siz de heyecanlanıyorsunuz.

Ama biraz daha sabır.

Randevuya çok az kaldı. Çünkü ilk yazı yarın.

İlk mesajın adresini merak edenler için de ufak bir tüyo:  ‘çok özel’ insanlara, bankacılara…

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı Kurban22 Mart 2016 10:04

    Finansgundem ailesini tebrik ediyoruz Önder Bey'in başarılı kariyerini yazarlıkla süslemesi güzel bir gelişme