BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖnce eşini, sonra evini aldı!----

Önce eşini, sonra evini aldı!

Önce eşini, sonra evini aldı!
02 Ağustos 2013 - 16:16 www.finansgundem.com

Barcelona’lı orta saha oyuncusu Cesc Fabregas’a önce eşini sonra da evini kaptırdı

Lübnanlı emlak zengini Elie Taktouk, eşini kaptırdığı Barcelona’lı orta saha oyuncusu Cesc Fabregas’a şimdi de evini kaptırdı.
Mahkeme Taktouk’un boşandığı eşi Daniella Semaan’la evli oldukları dönemde birlikte yaşadıkları evin satılmasına ve elde edilen gelirin kendisine yeni bir ev alması için Semaan’a verilmesine karar vermişti.
Londra’da Buckingham Sarayı’ndan sadece birkaç yüz metre uzakta olan evin satışa çıkmasından üç hafta sonra ünlü futbolcu Lübnanlı sevgilisi Semaan’ın evi için teklifte bulundu ve mahkeme de satışa onay verdi.
Ancak son anda evi alanın Fabregas olduğunu öğrenen Taktouk mahkemeye itirazda bulunarak satışın iptalini istedi.
38 yaşındaki Taktouk evin asıl değerinden 2 milyon sterlin aşağıda satışın gerçekleştiği iddiasıyla mahkemeye itirazda bulundu.
Mahkemenin itirazı kabul etmeyip evin Fabregas’a satışını onaylaması üzerine Taktouk son bir hamle yaparak evin asıl değeri olan 7.5 milyon sterline yakın bir teklifte bulundu. Ancak bu teklif de yüksek mahkeme tarafından reddedildi ve ev eski Arsenal kaptanı Fabregas’ın oldu.
Semaan ise yaptığı açıklamada İspanya’ya taşınmak istediğini ve erkek arkadaşı Fabregas’ın üzerine geçse de Londra’daki evde yaşamayacağını söyledi.
Elie Taktouk ve Danielle Semaan 1998 yılında, ikisi de 24 yaşındayken Lübnan’da evlendiler ve bu evlilikten iki çocukları oldu.
Çift 2011 yılında boşandı ve 38 yaşındaki Semaan kendinden 12 yaş küçük Cesc Fabregas’la birlikte olmaya başladı. Fabregas ve Semaan çiftinin Nisan ayında bir çocukları dünyaya geldi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)