BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporO'na selam bile yok----

O'na selam bile yok

O'na selam bile yok
03 Ekim 2013 - 15:18 www.finansgundem.com

F.Bahçe yönetimi pazar günkü maçta, başkanlığa seçildiği günden beri Aziz Yıldırım hakkında ağır ithamlarda bulunan Trabzon Başkanı’nı yok sayacak

Fenerbahçe yönetimi, pazar gününü iple çekiyor. Aziz Yıldırım ve kurmayları, başkanlık kolduğunu Sadri Şener’den devraldığı günden beri “Saracoğlu’na gideceğim, hatta maçı taraftarların arasında izleyeceğim” diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na pazar günkü karşılaşmada selam bile vermeyecek. Yıldırım’ın mücadeleyi kendi locasından izleyeceği, Protokol Tribünü’nde oturacak olan yöneticilerin de bordo-mavili kafileyi yok sayacağı öğrenildi.
Sürekli 2010-11 sezonunda başkan Yıldırım önderliğindeki yönetim kurulunu şike yapmakla suçlayan ve şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonspor başkanına tavırlarını net şekilde belli edecek olan idareciler, misafirlerini karşılamama kararı aldı.
‘HİÇ SORUN YOK’
F.Bahçe taraftarının centilmen olduğunu ve sadece takımlarına destek vereceklerini de söyleyen bazı idareciler, “Bizim Trabzon taraftarıyla hiçbir sorunumuz yok ancak Hacıosmanoğlu ilk günden itibaren ortamı geren açıklamalarda bulunuyor. Maç izleme hakkını elbette ki kullanır. Ama kendi içimizde söylediği ağır sözleri unutmadık” sözleriyle Trabzon başkanını görmezden geleceklerini belirttiler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)