BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOMÜD yönetiminde bayrak değişimi----

OMÜD yönetiminde bayrak değişimi

OMÜD yönetiminde bayrak değişimi
29 Mart 2024 - 17:16 www.finansgundem.com

OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin 19’uncu Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. İki yılda bir yapılan ve yönetim kurulu ile denetleme kurulu üyelerinin belirlendiği Genel Kurul toplantısında Abdullah Arslan Başkan seçildi.

Yürüttüğü çalışmalarla oluklu mukavva sektörüne değer katan işlere damgasını vuran OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği Genel Kurulu toplantısı 28 Mart’ta geniş bir katılımla gerçekleşti. Genel kurulda Abdullah Arslan oy birliğiyle OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Arslan, görevi önceki dönem başkanı Buğra Sükan’dan devraldı. OMÜD asil ve sempati üyeleri ile sektör paydaşlarının katıldığı toplantıya, sektöre uzun zaman emek sarf etmiş duayen yöneticiler ve eski başkanlar da katıldı. 

OMÜD sayman üye Buğra Sükan -  OMÜD YKB Abdullah Arslan

Başkanlık koltuğuna oturan Abdullah Arslan konuşmasında, bu kadar köklü bir sektör derneğinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek, “Bu önemli görevi bana devreden değerli Buğra Sükan’a ve bir önceki yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Benim de sayman üye olarak bulunduğum bu kadro ile Buğra Sükan liderliğinde hep birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonra da OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’ni daha güzel yerlere taşımak için hız kesmeden hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

OMÜD Yönetim Kurulu

Dört yıl boyunca OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’ne başkanlık eden Buğra Sükan ise yaptığı konuşmada öncelikle Genel Kurul toplantısının tüm katılımcılara ve sektöre hayırlı, uğurlu olmasını diledi. “OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği olarak dört yıl boyunca oluklu mukavva ambalajın üstün özelliklerini ilgili taraflara anlatarak en çok tercih edilen ambalaj çözümü olmasını sağlamak adına pek çok çalışma yaptık. Bundan sonra da derneğimiz, sektörümüz ve üyelerimiz adına çalışmalarına devam edecek” dedi.

OMÜD: 2019 zorlu bir yıl olacak

 

OMÜD Başkanı yeniden Mehmet Nuri Görenoğlu oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)