BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik: Sonuca bağlanmış değil----

Ömer Çelik: Sonuca bağlanmış değil

Ömer Çelik: Sonuca bağlanmış değil
10 Ağustos 2015 - 23:35 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun kritik görüşmesi sonrası Ömer Çelik açıklamalarda bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sonrası Başbakanlık'ta açıklamalarda bulundu. Çelik, koalisyonun olup olmayacağının Perşembe-Cuma günü ortaya çıkacağını açıkladı.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;

Türkiye'yi hükümetsiz bırakmama sorumluluğu içerisinde her iki genel başkan en geniş yelpazede çeşitli değerlendirmelerde bulundular. Bu bir ilk, memnuniyet duyuyoruz. Gelinen noktada, bu gün itibariyle bu görüşme henüz sonuç alınmamıştır. 

Çeşitli eleştiriler de oluyor ama biz bu eleştirileri de dikkate alarak bu çalışmaların titiz bir şekilde olmasını istiyoruz. Her konuda anlaşma tabii ki olmayacak. İki zıt felsefe ve anlayış var. Netice olarak iki genel başkanın takvimine göre asıl nihai karara o gün varmış olacağız. 

"KOALİSYON OLUP OLMAYACAĞI PERŞEMBE-CUMA ORTAYA ÇIKACAK"
Önümüzdeki perşembe veya cuma günü nihai değerlendirme için sayın genel başkanlar tekrar görüşecekler. Koalisyon olacak mı, olmayacak mı Perşembe-Cuma ortaya çıkacak. Her iki genel başkan Perşembe ya da Cuma günü kendi aralarında nihai değerlendirmeleri yapacaklar. 

Bu iki siyasi akımın her konuda anlaşması demek dünyanın sonunun Türkiye'de gelmesi demektir.

Seçenekler üzerinden değerlendirme yanlış olur. En geniş yelpazede tüm konular gözden geçirildi. Son noktayı koyana kadar ilk gündeyiz. 

İki zıt partinin bir araya gelmesi Türk siyasi hayatı açısından bir kıymet alanı oluşturmuştur. Siyaset aritmetik değildir, parti organları karar verir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)