BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOkmeydanı'nda tehlikeli gerginlik----

Okmeydanı'nda tehlikeli gerginlik

Okmeydanı'nda tehlikeli gerginlik
13 Mart 2014 - 13:36 www.finansgundem.com

Dün gece yaşanan olaylarda Burakcan Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Burakcan'ın oturduğu semtte ise büyük bir gerilim hakim

Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun (22) yakınları, karşı gurubun evlerine yürümeye çalıştı. Yolu kesen polisle grup arasında gerginlik yaşandı.

Dün gece saatlerine Okmeydanı'nda karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Cenaze yakınları Okmeydanı Şark Kahvesi diye bilinen bölgeye doğru yürümeye çalışınca polis yolu kesti. Polisle Karamanoğlu'nun yakınları arasında kısa süreli arbede yaşandı.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Okmeydanı'nda Berkin Elvan eylemi sırasında bir grubun ateş açması sonucu hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Ölen genç için ikindi namazını müteakip Piyalepaşa Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Giresun'un Alucra ilçesine gönderilecek.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ıkıyuzlu13 Mart 2014 16:16

    Polis neden gaz sıkmıyor,apo ile işbirliği yapanlar sıkışınca soluğu Türk bayrağında almışlar...Bu kadar riyakarlaşmamıştı insanlar hiçbir dönemde.

  • rahmet13 Mart 2014 14:17

    Allah rahmet eylesin ve kimse demesin ne işi varmış orada . ölen bir can bir insan. olayları bu hale getiren utansın.

  • fırat13 Mart 2014 13:44

    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste