BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmenler nasıl yer değiştirecek?----

Öğretmenler nasıl yer değiştirecek?

Öğretmenler nasıl yer değiştirecek?
03 Ağustos 2013 - 12:19 www.finansgundem.com

Öğretmenlerin merakla beklediği yer değiştirebilme kriterlerini kapsayan yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Buna göre, öğretmenler özür durumuna bağlı yer değiştirmelerde "öğrenim durumu" nedeniyle istekte bulunamayacak. Öğretmenler, sağlık ve eş durumu özürleri nedeniyle özür gereklerinin karşılanabileceği yerlere yer değiştirme isteğinde bulunabilicek ve bu özürler nedeniyle yer değişikliği istekleri, hizmet gerekleri ile özür durumlarının birlikte karşılanması temelinde değerlendirilecek.
Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkındaki Yönetmelikte de değişikliğe gidildi.
Bu değişikliğe göre de il milli eğitim şube müdürleri il ve ilçe milli eğitim şube müdürlüklerine; ilçe milli eğitim şube müdürleri de ilçe ve il milli eğitim şube müdürlüklerine atanmak üzere yer değişikliği tercihinde bulunabilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)