BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmenler için aşılama başlıyor----

Öğretmenler için aşılama başlıyor

Öğretmenler için aşılama başlıyor
15 Şubat 2021 - 10:23 www.finansgundem.com

Köy okullarında yüz yüze eğitim başladı. Açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin Şubat ayının son haftasından itibaren aşılanmaya başlanacağını duyurdu.

2020-2021 eğitim öğretim ikinci yarıyılının köy okullarında başlaması dolayısıyla Iğdır’da bulunan Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Gödekli İlkokulu'nda açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Salgının seyrine göre okul risk değerlendirmesi yapılarak okulları açma konusunda ilin kendi koşulları içerisinde gerekli adımları atabilmesi için gerekli adımları atıyoruz.

İkinci yarı yılın herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bu ilk adımı takip edecek adımımız 1 Mart’ta okul öncesi ve 8 ve 12. sınıf öğrencileri için okulların kapısını açmak olacak. Ayrıca il ve ilçe merkezlerinde de salgının ölçütü göz önüne alınarak, ilin kendi adımını atabilmesi için gerekli hazırlıkları yapıyoruz.

"Okulların açılmasıyla ilgili alınan kararlar uzun süren araştırma kapsamında belirlendi"

Şunun bilinmesini isterim ki okulların açılmasıyla ilgili aldığımız kararlar uzun süren araştırma ve planlama kapsamında belirlendi. Bunun ilk adımı tüm eğitim kurumlarının standarta tabi olmasıydı. Kararlılıkla tüm çocuklarımızın aynı sağlık güvenliği imkanı içinde olması için 27 Temmuz 2020 tarihinde bakanlığımızla TSE arasında imzalanan eğitim kurumlarında hijyen şartlarının iyileştirilmesi protokolü kapsamında kılavuz yayınladık."

Öğretmenlerin ilk doz aşılarının olacağını belirten Bakan Selçuk, Şubat ayının son haftasından itibaren öğretmenlerin aşılanmaya başlanacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan velilere mesaj

 

Bilim Kurulu üyesi Gündüz: Türkiye'de uygulanan aşı salgını durdurur

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)