BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖğrencilere bedava yemek----

Öğrencilere bedava yemek

Öğrencilere bedava yemek
25 Kasım 2013 - 14:18 www.finansgundem.com

Ordu Üniversitesi, bir cumhurbaşkanının 31 yıl aradan sonra kente gelmesi nedeniyle 15 bin öğrenciye ücretsiz yemek vermeye başladı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Nuri Yılmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 31 yıl sonra kente gelen cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

Yılmaz, ziyaret nedeniyle bir hafta boyunca 15 bin öğrenciye ücretsiz yemek verme kararı aldıklarını açıkladı.

Yılmaz, şöyle konuştu: “Bizim gönlümüz genellikle Cumhurbaşkanımız ile birlikte personel ve öğrencilerimizle birlikte yemek yemekti. Ancak kendilerinin yoğun programları nedeniyle bu gerçekleşmemişti. Bu nedenle biz de ODÜ yönetimi olarak Cumhurbaşkanımızın onuruna ve ziyaretinin anısına 1 hafta süreyle öğrencilerimize ücretsiz yemek verilmesi yönde bir karar aldık. Sayın rektörümüz de Cumhurbaşkanımız geldiğinde kendisine bunu iletmişti. Cumhurbaşkanımızda bundan çok memnun olduğunu ifade etmişti.”

Yılmaz, “Biz daha önce üniversitemiz genelinde günlük 3 bin dolayında öğrencimize yemek veriyorduk. Bu kararımızdan sonra bu sayının 6-7 bin dolaylarına çıkmasını bekliyoruz. Ancak bilinmelidir ki üniversitemizin toplam öğrenci sayısı 15 bin civarındadır. Bu ücretsiz yemekten hepsi faydalanabileceklerdir” diye konuştu.

Ücretsiz yemek için yemekhaneye giden öğrenciler, kuyruk oluşmasına neden oldu.

Öğrenciler ücretsiz yemek yiyecekleri için çok memnun olduklarını belirterek, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür etti.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)