BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemODTÜ yine karıştı, Gezi yine kapatıldı----

ODTÜ yine karıştı, Gezi yine kapatıldı

ODTÜ yine karıştı, Gezi yine kapatıldı
07 Eylül 2013 - 19:47 www.finansgundem.com

ODTÜ'deki gerginlik bugün de sürüyor. Ankara ve İstanbul'da eylemciler ile polis arasında yer yer karşı karşıya geliyor...

ODTÜ iki gündür gergin. Yol yapımını engellemek için eylem yapan grupla polis arasında yeniden çatışma çıktı. Olaylar şu sıralarda halen devam ediyor. Bu arada İstanbul Taksim'de polis yoğun güvenlik önlemeleri aldı. Gezi parkı ise yeniden kapatıldı.
Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yerleşkesinden geçecek yol çalışmalarının ağaç katliamına neden olacağı gerekçesiyle iki gündür devam eden direnişte akşam saatlerinde yeniden olaylar çıktı.
100. Yıl Mahallesi’nde toplanarak belediyenin yol çalışması şantiyesine kadar yürüyen eylemciler burada barikat kurup, sloganlar atmaya başladı. Bölgede önlem alan polis, önce dağılmaları için uyarı yaptı. Uyulmayınca tazyikli su ile gruba müdahale başladı.
Mahalleye doğru kaçan grup polite taş attı. Polis tazyikli su ve gaz bombaları ile karşılık verdi. Bir polis helikopterinin de havadan denetim yaptığı bölgede gerginlik halen devam ediyor.
Bu arada Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay da bölgeye geldi. Ay, bir restoranın terasında operasyonu bizzat yönetiyor. Ankara Emniyet Müdürü’nün restoranın teras katına müşteri alınmaması yönünde talimat verdiği öğrenildi.
İSTİKLAL CADDESİ'NDE POLİS KALKANI
ODTÜ olaylarının yansıması Taksim'i de gerdi. Polis olağanüstü önelim aldı. İstiklal Cadesi'nin girişinde barikat kurdu. Gezi Parkı ise yeniden halkın kullanımına kapatıldı.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TÜİK08 Eylül 2013 09:19

    Derhal TÜİK anketörleri sahaya inerek eylemcilere anket uygulasın. Bunların kaçının ODTÜlü veya ODTÜ mezunu olduğu, kaçının da cidden çalışmalardan doğrudan ve olumsuz olarak etkilenecek bölge sakinlerinden olduğu tespit edilsin. Eminim ki çok ilginç istatistikler çıkacak ortaya.

  • doğrucu davut07 Eylül 2013 20:51

    aydın 20:28 senin gibi 10 vatandaşım daha olsun Şam'ı alır seni de vali yaparım

  • aydın07 Eylül 2013 20:28

    örgüt belli,yapan belli,,gece baskın yap yakala,canlarına oku,suyla ne uğraşıyorsun.